Moj vztah

Príspevok v téme: Moj vztah
tinuska3211

Ahojte, potrebujem vedieť váš názor, nemám sa s kým o tom porozprávať. Mám takýto problém: môj priateľ ma už absolútne nepritahuje, beriem ho ako svojho dobrého kamaráta (on to tak určite neberie). Sme zasnúbení a plánovali sme svadbu o necelé 2 roky. Uvedomila som si to po tom čo mi všetko ohľadom neho začalo byť v podstate jedno, radšej som niekde sama ako s ním, nas sexualny zivot je na bode mrazu - naposledy asi pred 4 mesiacmi (on by aj chcel,len mňa už nevzrušuje a je mi to nepríjemné s ním). Vadí mi keď sa na dotýka, keď mi dáva bozky atď. Nikdy som si to nechcela priznať, že sa niečo deje. My spolu žijeme cca 8 mesiacov (vadí mi na ňom aj viac vecí pri spoločnom bývaní). A este máme jedno spoločné firmu(obchod) v ktorej sme obaja spolu aj v nej pracujeme. Neviem absolútne čo mám robiť, on vôbec nič netuší že sa niečo z mojej strany deje. Neppdviedla som ho ani nič podobné. Ďakujem za rady.

Agnes998

ono je rozdiel aj to, ze ak ta moc nepritahuje, ale jeho dotyky ti nie su vyslovene neprijemne, jeho pritomnost ta neotravuje, vtedy sa s tym este moze dat nieco robit. ale takto ako ty pises uz asi nie, zrejme je nieco na nom, co ta odpudzuje, nemusi to byt jeho ani tvoja chyba, proste to tak je. bohuzial sa to prejavilo az pri spolocnom spoluziti. Ale vzdy lepsie takto ako az po svadbe

klariqa

sestra mala priatela ktory bol velmi mily, citlivy, romanticky, ale skratka po case ten sexualny naboj pominul...a moja mamka len skonstatovala ze hold je krasne lubit, ale musi tam byt aj ta iskra...caka ta vela opletaciek ked tento vztah ukoncis, mozno bude trvat dlhy cas kym sa to urovna ale potom si oddychnes a budes spokojna ver mi :) vidim to na nej :) zatat zuby!!!

Cindy353

hm, to ze ta nepritahuje sa neda nasilu vyriesit.

mnoho ludi zije v kompromise. dolezite je ci to aj ty zvladnes a chces, ak nie, je cas na zmenu.

MultiLevel

tinuska, cim skor to urobis, tym skor ti prestanu muky. Rodina mozno bude chvilu smutit, budu mat otazky a podobne, ale ked im vysvetlis, ze si nebola stastna, bud to pochopia alebo spracuju neskor. To je uz ich vec
Trosku zvlastne je aj to, ze priatel na tebe nic nepozoruje...alebo vidi, ako sa k nemu spravas? Urcite davas najavo, ze ti jeho dotyky nie su prijemne, ze spolu nespite tolky cas...on sa ani raz neopytal, co sa deje?

Agnes998

Chapem tvoje pocity, aj to, ze to bude neprijemne vysvetlovat pred rodinou, ked uz vas beru ako skoro manzelov. Ale ty s nim budes zit, nie oni, ty si musis vybrat niekoho, kto ta bude pritahovat a nie odpudzovat. To musia pochopit. A tie obchody a tieto veci, vsetko sa da nejako vyriesit.

tinuska3211

Na zaciatku som myslela ze je to ten najlepsi chlap sa svete... vlastne po zasnubach ako zacalo spolocne byvanie,vtedy som si aj zacala uvedomovat ze nieco nieje v poriadku z mojej strany. :-( .. len ja mam strasny problem s tym ako to povedat, co s nasim obchodom, ako to ukoncit, zranim celu jeho rodinu, moji rodicia budu sklamany zo mna .. a v tomto ostat je zasa utrpenie pre mna .. fakt je to tazke :-(

MultiLevel

tinuska, ako dokazes probuh vedla neho existovat a byt ticho?! To sa vobec da???
Naklusaj k nemu a okamzite sa o vsetkom porozpravajte. Darmo, ak ta fyzicky nepritahuje, nevzrusuje, jeho dotyky su ti neprijemne, toto sa uz nezmeni nikdy. Tak konaj cim skor, dokedy chces cakat?
A preco si suhlasila so zasnubami, ked si citila uz dlhsie tieto pocity? Ach...postav sa k tomu ako dospela zena a porozpravaj mu uprimne o vsetkom, co citis a povedz, ze dalej takto vztah nedokazes znasat.
Manzel2435, to je kraasne po takom dlhom case :)
Ouii, ja mam nieco podobne, avsak sme spolu len 6 rokov, z toho cca 2 roky ako manzelia a ked nas neznami ludia vidia spolu, myslia si, ze sme cerstvo zamilovani :) Jasne, ze mame aj nezhody, ale riesime vzdy vsetko hned, neurazame sa, neutekame, netrieskame s vecami, nerobime sceny a hlavne, respektujeme sa a pracujeme na vztahu kazdy den...bez toho to nejde :)

soffa

a kde je uprimnost vo vasom vztahu?preco mu nepovies co ti na nom vadi?zabijas vztah a on vobec netusi ze sa daco deje!nespite spolu,a on si mysli ze je to v poriadku?chyba jedna za druhou,neplanuj s partnerom nic ked ho nelubis,ked ta nepritahuje,ked s nim nie si stastna!!!!!!

Manzel2345

Oui.. - mame my s manzelkou :)
24 rokov spolu, prvi a posledni sexualni partneri, podnikame spolu, sme cely den vedla seba a este aj pocas spanku sa drzime za ruky :)
Ale my sme fakt asi mimozemstania, ked pozerame, co sa okolo nas robi. Ludia sa asi zblaznili...

ouii..

ja osobne by som to s nim zacala riesit predtym, ako by som utekala. neviem, ma tu niekto taky vztah, kde sa aj po rokoch bez snahy stale pritahuju, nelezu si na nervy atd?