Masér/ka Košice - poraďte dobrú, podľa skúseností...

Príspevok v téme: Masér/ka Košice - poraďte dobrú, podľa skúseností...
ivka113

Ahojte,
potrebovala by som od niekoho z KE poradiť nejakého dobrého maséra, masérku, mám problém s krčnou chrbticou, RTG zatiaľ neukázal nejaké závratné zmeny, ale hlava ma bolí aj tak :)
potrebujem nejako rozmasírovať tie svaly, resp odblokovať chrbticu.

Samozrejme by som chodila aj častejšie, ak by to pomáhalo, no nemám nikoho so skúsenosťami s masérmi, čiže neviem kde ku komu ísť a nechcem od neho výjsť v ešte horšom stave....

Ďakujem za rady :)

Petra 1982008

Mne velmi pomohol aj odblokoval www.masazesimonik.sk na Hlavnej ulici a aj vela mojim priatelkam.Ma take vibracne ruky,co je super aj na relaxacne masaze.Pridem uplne nova a odpocinuta.Zlate ruky.

miroslava124

Jednoznacne salon Jack na Bauerovej na kvp ked das do googlu ukaze ti cislo.. super jedine on mi pomohol a to som skusala aj rehabilitacie predpisane a nezaberalo. Nedam nanho dopustit.

Zuzu_Lieska

Ja som mala velke bolesti chrbta a prechadzalo mi to az do bolesti hlavy.
Chodim teraz do jedneho salonu, ktory mi odporucala znama a citim sa super! Je to v Kosiciach - Kvp na Bauerovej 2, salon Jack.

muc

masazmi si neublizis, ale hladaj zivnostnika masera dla kvalifikacie-t.j. urcite nie nejakeho s rekvalifikaciou-maserskym kurzom, ale profesionala s adekvatnym stredoskolskym, a teraz uz aj VS vzdelanim v oblasti fyzioterapie.
aj napr. v rehabilitacnych centrach sa tiez daju aj na kes platbu sa objednat na masaze.

ja osobne som si odblokovat krcnu dala u spominanej rehabilitacnej na florianskej, a obcas na masaze zajdem k rehabilitacnej- pracuje na zivnost, no teraz je na materskej. jednak ma vymasiruje a tiez aj poradi cviky, ktore potom doma cvicim a tym predidem tomu, aby mi tuhlo sijoplecove svalstvo. ak poctivo cvicim, tak mam krk v ako-takej kondicii, ale ak to zanedbavam, tak samozrejme nasledky -bolest hlavy, pliec, v krku nedaju na seba dlho cakat.

ivka113

muc
no vidíš, a hodnotila :( tak ja neviem, čo mám robiť...myslíš, že by som mohla vyskúšať najprv nejaké tie masáže - neublížim si?
a keď to nepomôže tak si to tam k nej budem musieť ísť asi vydupať alebo čo :( a to mi môže aj odmietnuť dať taký papier? Keď hej, tak asi fakt stratím nervy a vymením ju...

muc

ivka 113, vseobecna nie je ortoped, ci rehabilitacny lekar,preto nema co hodnotit snimok. mala ta poslat ku specialistovi- rehabilitacnemu, ten by ta vysetril a naordinoval fyzioterapiu- mas narok 2x rocne ju absolvovat cez poistovnu.

v ramci procedur sa uvolnuje svalstvo, lokalne sa aplikuje elektro, ultrazvuk, alebo laser (dla daneho konkretneho nalezu), cvicenia, masaze, parafin,...

ivka113

klariqa

vieš mi posunúť kontakt na toho maséra, môžeš mi napísať na môj e-mail ivana.sopkova@centrum.sk
ďakujem :)

ivka113

muc

otázočka, keďže ja som v tom blbec, fyzioterapeutka ponaťahuje svaly a tak, poradí mi aj nejaké tie cviky? chodí sa k nej častejšie, či len raz za čas? A k tomu sa môžu pridať aj tie masáže, či...
ďakujem ešte za radu :)

ivka113

Zdek

Ja by som to veľmi rada riešila komplexne, teda cez rehabilitácie, bohužiaľ moja všeobecná mi proste lístok nedala, kukla na RTG, povedala, že to nie je také zlé, dala mi lieky na bolesť a na uvoľnenie svalstva a tým to haslo :(
čiže ako sa hovorí, pomôž si človeče, musím si pomôcť sama...
preto chcem skúsiť nejaké tie masáže, cviky atď....

Zdek

Odporúčam riešiť problém komplexne, navštívte rehabilitačnú ambulanciu v Pavilóne zdravia na Rastislavovej s odporúčaním od Vášho lekára. Výkony sú hradené zdravotnou poisťovňou.