Baby pomozte...som strasne ziarlivy!

Príspevok v téme: Baby pomozte...som strasne ziarlivy!
marian555

Ahojte
neviem preco, ale som strasne ziarlivy.Mam priatelku uz 2,5roka.mame sa strasne radi, vztah funguje super.Viem o nej,ze je to dievca,co by ma v zivote nepodviedlo,JA TO VIEM.
Ale predsa,ked je niekde s chalanmi,alebo je v praci,...ja nemozem si pomoct.Proste do nej stale potom vyryvam. A ja to nechem robit.Aj 100krat si poviem,ze uz taky nebudem, ale stale pri dalsej takej prilezitosti sa to opakuje.
PROSIM,PORADTE MI,AKO SA TOHO ZBAVIT,LEBO SA ASI ZCVOKNEM...

Dakujem

Opozdilec

Kamo, 7 rokov som rozmýšľal ako ti poradiť. Myslím, že som na to konečne došiel. Si príliš zahľadený do seba. Vieš, mal som kamaráta, ktorého v Texase obesili za krádež dobytka. Farár, doktor, majster kat a 30 bacharov. Títo všetci si mysleli že si pred popravou vypýta... piči, musím isť domov. Ozvem sa ešte.

Zdar.

colbert

hm....ja som tiez raz mala priatela-ziarlivca.rozisla som sa snim,lebo sa to stale zhorsovalo a aj sa stalo,ze mi robil vystupy niekde vonku.a z nicoho.bolo jedno,ci som sa rozpravala s niekym znamym,alebo nejakym mojim kolegom kamaratom.nikdy som ho nepodviedla a fakt som ho lubila.ale....tie vystupy aj na verejnosti!to uz bolo aj na mna vela!musis sa trosku zamysliet na tom,co to robis,lebo sa stane,ze ta opusti presne tak ako som to spravila ja a to uz bude neskoro!drzim palce!

dajko

3nttt-uplne normalnym sposobom...sa jej pekne najskor pozdravim:))a spytam sa co robka,..:)a bavime sa dalej...vies ako ved..nevypytujem sa blbosti,do podrobna...a cozee 10 krat:)to su ake telefonaty potom??ja zavolam raz a kecame pol hodku,niekedy aj viac..snazim sa ju co najmenej nejako obmedzovat alebo tak nejak..aj keby jej 5 krat zavolam ze s kym je a tak,nepovie mi to...to hovorim prikald ako..

3nttt

dajko==myslim ze nie.ja s mojim volam aj 10x denne:)ale zalezi akym sposobom jej volas:)ale podla toho co si pisal tak normalnym:)

dajko

kamo,neziarli..(viem lahko sa to hovori).ale nechaj tomu volny priebeh..ked ta ma rada,tak klud..nemysli na to ze s niekym je ,lebo ta to zozere..keby chcela uz ta neha davno...a mozno ta uz aj s niekym podviedla ale nemysli na to...je s tebou stale...tak zi!!zdar

dajko

a moze mi niekto napisat ci baba povazuje za ziarlivost ked jej raz za den zavolam..a spytam sa co robka ,poraba..??ja to nepovazujem za ziarlivost,iba chcem ozaj vediet co robi,ci sa nenudi a tak..a nie preto ze si namyslam ci z niekym je..!!dik..zdar a silu:D

fíha

Tomi, nechat toho druhého robiť, čo chce. Akékoľvek obmedzovanie a zakazovanie len prispeje k horšiemu. Aj keby si jej to zakázal chodit von, stalo by sa to! To nie je tvoja chyba, ale jej. Žiarlivost je úplne neopodstatnená lebo ked sa aj postaviš na hlavu a ten druhý, partner má tendenciu podviest, tak to spraví nech sa chováš akokoľvek - žiarliš, začneš mu s tým liezť na nervy,... si až moc dobrý? Taktiež začneš liezť na nervy. Najlepšie je nezaťažovať sa nad vecmi, nechať všetkému volný priebeh a určitý odstup.

fíha

kto žiarli, má malé sebavedomie! Myslíš si, že si nájde niekoho lepšieho, krajšieho, ako si ty... v tom je chyba, zamysli sa sám nad sebou... keby chcela, spraví to už dávno že ta podvedie a nájde si iného. To, že je s tebou tak dlho už predsa svedčí o tom, že si jej neni lahostajný a má ťa rada!!

tomi_21

To iste som zazival ja. Nechcem ta strasit ani nic, ja sam sice na tuto otazku nepoznam odpoved. Je lepsie tolerovat partnerke obcas nejake stretnutie s kolegom, alebo jej to zakazat. Ja som svojej ex (4-rocny vztah)dovolil ist aj ked som jej povedal ze sa mi to nepaci, ona ja tak isla, ubezpecovala ma, ze jej srdce patri len mne, ze sa chce len trochu odreagovat. Nikdy som jej to nezakazoval. Az kym sa mi nahodou dostala do ruky vec (jej telefonny vypis) kde som zistil ze ma uz minimalne mesiac s tym jej kolegom podvadza. Mal som jej zakazovat to odreagovanie? Nebolo by to horsie? Tiez som si myslel, ze ona je uz ta prava a ina uz nebude... do poslednej chvile. A tak som dopadol... Prepac ked som ta zneistil, ale mozno da niekto odpoved na to ako sa v taky situaciach zachovat. Nechcem nikomu kontrolovat telefon (sms), nikomu nic nezakazovat, na druhej strane pochopit, ze fakt sa chce odreagovat, ale doverovat jej. No ako?

agina

Jo a este som zabudla napisat, mala som chalana z Rajca, bol desne ziarlivy, chodili sme spolu dva roky a raz som i povedala DOST!!!! Znicilo to vo mne vsetky city k nemu, tak si daj Marian velky pozor co robis, pretoze tym svojej partnerke velmi ublizujes a vsetko ma svoje hranice...