Nie som pre neho dosť dobrá?

Príspevok v téme: Nie som pre neho dosť dobrá?
zrejmehrozna

Mám pocit že pre môjho priateľa niesom dosť dobrá. Každý mi hovotých aká som pekná a že by som mohla robiť modelku, lenže ja si to o sebe vdaka mojmu partnerovi nemyslím. Stále mi hovorí že mám veľké brucho, zadok neustále naráža na moju postavu, pri tom mám váhu v poriadku že mám malé prsia a podpichije má blondínkami nie reálnymi osobami ale len ako ideál a na strane druhej spolužiakom ukazuje moje fotky že akú má priateľku.. Je mi to ľúto lebo už mi z toho hrane.. Že chcem byť dokonalá :( bojím sa a neviem čo robiť prosím nerastie mi rozchod lebo ja ho milujem aj on mňa.. Viem to lebo je ku mne skoro stále úžasný pozorný milý aj sex chce stále len nechápem prečo sa stále naráža do môjho vyzoru ( ps. Ľudia mi hovorja že on môže byť rád že ma má)

Fleur-de-lis

tak si nájdi chlapa, čo má lepší zmysel pre humor ;)
Ale nie, fakt, nenechaj sa takto deptať. Nech prosí koľko chce. Čo z toho, že prosí, keď ťa o pár minút jeho správanie ničí... Nečakaj, kým ti ešte viac podkope sebavedomie. A nenechaj sa psychicky či emocionálne vydierať a manipulovať. Možno to nerobí naschvál alebo vedome, ale koniec koncov je to jedno.

redka

podla mna je to tak, ze ty si super kost ale on sa citi byt pri tebe taky malicky.... a preto podpichuje aby ti zrazil sebavedomie aby si si myslela ze nie si dost dobra a lezala mu pri nohach ze on ta chce... to on ma problem so sebavedomim...

zrejmehrozna

Má 22 a ja 20 :( ďakujem za odpovede ale keď som saho pýtala prečo to robi :( povedal že zo srandy a dnes ráno má asi trištvrte hodinu prosilvrch ho neodpustím a neppdvediem nechápem a hneď má to má začal podpichovat s nejakými namakanymi boxeristkami na bilborde

Fleur-de-lis

a prečo si ešte s ním??? Sorry, ale keď si ma muž neváži, tak to nie je vhodný kandidát na priateľa. A podľa toho, čo ti hovorí, si ťa neváži. Aj keď áno, vie byť milý a pozorný. Ale kde je jeho milota, keď ti ničí sebavedomie a kritizuje tvoj vzhľad? On je ešte nejaký tínedžer, čo si tebou potrebuje dvíhať ego alebo čo?

MultiLevel

hmm...podla mna tu ide skor o jeho male sebavedomie, ktore sa takto prejavuje. Neustale pripomienky k niekomu, este povedane aj nevhodnym sposobom....Urcite sa to casom nezmeni, o tom pochybujem. Keby ste spolu ostali, tak aj vo vyssom veku bude mat stale nejake pripomienky. Porozpravaj sa s nim o tom a vyjasnite si, co tym akoze chce povedat. A pokial mu ty nejakym sposobom nevyhovujes, tak nech si najde taku, co bude 100% dokonala.
Pokial nema teraz k tebe uctu a respekt, myslis, ze casom sa to u neho len tak z cista jasna objavi? Zabudni....Bud sa zacne k tebe inak spravat, alebo rozchod. Milujes ho? A on miluje teba? Vyborne.........v tom pripade mate mat k sebe uctu, respektovat sa, neurazat jeden druheho nevhodnymi poznamkami a podobne. Ak by sa mu napriklad aj nepacilo tvoje brusko, da sa na to upozornit uplne inym sposobom, ako to robi on. Kupte si obaja dvakrat do tyzdna vstup do fitka a chodievajte spolu na sebe makat...

similar

cele mi to pride dost uletene, to jeho spravanie. akoby ta chcel zdeptat a na druhej strane je k tebe aj mily aby si mala pocit, ze je super, ale v tebe je vlastne chyba lebo nie si dokonala. pripada mi ako manipulator.

Lulu2011

chce ta mat dokonalu, aby mu ta kazdy zavidel, len o to mu ide :) mozno to nemysli v zlom, ale stopni to, razne mu povedz, ze ked ta neprestane zhadzovat, najdes si takeho, ktorý bude s tebou spokojnejsi!

TinaM

chyba bude v tom, ze cely vas vztah, tvoj vztah k sebe aj jeho vztah k tebe je zalozeny len na vyzore. to casom pominie a bude lepsie :)