Chýbajú mi kamaráti/tky

Príspevok v téme: Chýbajú mi kamaráti/tky
som_alone

Mám 16 r., som 2. rok na strednej ale nemám žiadne kamarátky, a už mi velmi chýbaju. Kým som chodila na základku, mala som najlepšiu kamarátku od detstva ale mala som veľa spolužiakov ktorích som nemala rada a po skončení základky som nemala chuť sa už s nikým z nich udržiavať v kontakte. proste som bola rada že som odtial vypadla, tešila som sa na strednu a nevadilo mi že som sama. A ako sme sa rozliezli na stredné, tak som sa aj s tou najlepšou kamarátkou prestala úplne baviť. To teraz strašne lutujem a chýba mi, ale už to nenapravím :( poznali sme sa naozaj od detstva. Podobné sa mi stalo aj na tanečnej, začala som nenávidieť tam chodiť, tak som prestala a na tieto kamošky som sa tiež vykašlala (ja krava!). Tak som nastúpila na strednú ale tam mám iba 3 také že dobré spolužiačky, s ktorými ani nechodím von iba v škole sa bavíme. Ja nemám s kým ísť von, nemám ani 1 také kamarátku, a ja už to proste takto dalej nevydržím. Prosím, poradíte mi ako si zase nájsť nejaké kamarátky? Problém je aj to, že som trochu tichá...ale strašne teraz lutujem že som sa s nimi prestala baviť, čo by som teraz dala za to, keby sa so mnou stále bavili...Nuž ale bola by som rada keby som si našla aj nejaké iné kamarátky/ov. Ak ste si to celé prečítali, dáte mi prosím nejaké radu čo robiť? Vopred vám dakujem :)

katkakuruczova199

Strasne rada sa zabavam,chodim na koncerty,party,skateboardujem len nemam s kym..kamaratky mam ale ony maju ine zaujmy a ja si s nimi nemam pomaly co povedat,som rozkecana a uletena

Momo123456

Pozrite baby. Ja mam rovnake problemy ako vy. Som dost tichy clovek a bojim sa sniekym hovorit. A na zaciatku ma moje bf zradili, do slova ma zosmiesnili na verejnosti. Rozhodla som sa, ze nikoho nepotrebujem a ani nechcem nikoho mat. Bala som sa, ze by ma niekto zranil. Bal som sa bolesti, lebo ta zrada od mojich kamosiek vazne bolela. Bola tosialena bolest.
No ako cas isiel, uplne som sa separovala. A to ma zranoval este via. Samota bola horsia nez bolest zo zrady.

Rozhodla som sa, ze este raz skusim niekomu verit. Ako som hovorila, bojim sa sludmi rozpravat. No vzdy, ked sa s niekym idem bavit hovorim si, ze vse bude v poho. Zo zaciatku mi bije srdce niekde v hrdle, ale na koniec sa s nimi vazne vyborne pokecam a mam plno kamaratiek a kamosov. Z orchestra. Tiez s nimi nikam nechodim. No stretavame sa pravidelne v piatok. A to mi aj staci. Je mi tam tak dobre, ze je to ako moj druhy domov. :-)
Nebojte sa aj vy si najdete kamosov. Ale hlavne sa nesmiete do nicoho nutit. Musite si iba verit. A nesmiete sa bat bolesti, ktoru obcas sposobi priatelstvo. A tak isto musite mat silu to vyskusat znova. No hlavna vec je, musite svojim priatelom verit na 200%
Ak sa budete chhciet porozpravat kludne mi napista na mail a ja vam poslem moj fb
Monicas1996@hotmail.com

vani

Ak niekto bude mat zaujem, rada pokecam, alebo vybehnem rada na niekam na kavu alebo sa prejst,nakolko vsetci moji znamy a kamarati su uz prec na skolach a ja som tu sama a chyba mi nejaka spriaznena dusa .. :( ..mam 20, moj email wilde@centrum.sk, najlepsie niekto z BB,ZV a okolia

Traaaalala

Ahojte hladam si kamosku a zaroven spriaznenu dušu :) , som z Nitry a mám 21 rokov. Som otvorena vsetkych zaujmom a zalubam ale absolvovat ich sama uz ma nebavi a navyse sa citim aj osamelo. So starymi kamoskami uz to nieje to co kedysi, kedze studuju v inom meste tak sa casto nestretavame. Hladam kamosku s ktorou by som mohla travit volny cas, aby to bolo vzajomne. Kamosku, s ktorou by sme sa stale stretavali :) Aby sme si vybudovali pevny vztah a doveru medzi sebou :) velmi rada cvicim, chodim do fitka, behavam, chystam sa na jogu, milujem zabavu, diskoteky, nocny zivot :)) opijáše :D milujem zvierata, prirodu, umenie a este vela dalsich vecii . :)) budem rada ak sa ozves, mozno si sadneme , mozno nie. Uvidime :)) napis neboj sa, mozno si to prave ty ktora zmenis moj zivot na nieco vynimocné :D fuj aké trápne frazy tu hadžem :D :) Moj mail: sabi.antalova@gmail.com alebo na pokeci mam nick: bulletproof

Katy_225

ja mam tiež podobny problem ale chodim este na zakladku..sice mam 2 kamarátky zo školy ale nebývajú v mojom meste ciže nemám s kým ani chodiť von..nenájde sa tu nejaká baba z NR s podobným problémom?

sweetbaska

Mám tak tiež rovnaký problém.Nemám s kým chodiť von a už ma to nebaví nenašiel by sa tu niekto kto by mi poradil alebo kto má rovnaký problém ?

dennis

Najlepší liek na to je obnoviť staré priateľstvá. Ak tie kamarátky za to stáli, ver, že si cestu k sebe nájdete.
Časom si človek uvedomí, že v niektorých momentoch pochybil a vtedy to považoval za správnu vec. Obzvlášť dievčatá sú v tomto smere viac náchylnejšie k takýmto činom a zároveň, keď si to uvedomia, tak si to nechcú priznať (nech sú obavy akékoľvek). Tým vás, dievčatá, nechcem žiadnym spôsobom kritizovať, je to jednoducho fakt, ale musíte si priznať svoje chyby a vtedy príde tá túžobná satisfakcia.
Si ešte mladá, život máš pred sebou a ani netušíš kedy a za akých okolností spoznáš ďalších ľudí, ktorí ťa budú brať takú, aká si, aj s tvojimi nedostatkami. Keď na to príde, váž si ich. A aj keď sa povadíte, nenechaj to plavať, daj tomu čas a zase si k sebe nájdete cestu.

som_alone

elllls a Bella123 tak vidím že fakt nie som jediná, sme na tom naozaj rovnako :/ elllls tiež mám uplne rovnaké pocity po rozhovoroch s inými, tiež mám dobré spolužiačky ale nejlepšie kamarátky nebudeme :( ani nechodíme spolu von, akurat v skole sa rozpravame...a ty si odkial? Bella123 škoda, ja som z Ba, inak by som velmi rada išla :)

Bella123

Ahoj :) mám taký istý problém :( nemám s kým chodiť von, nemám kamarátky s ktorými by som sa porozprávala alebo išla von..nebudem to tu rozpisovať, v každom prípade rada by som ťa spoznala a išla s tebou von, som z TT a mam 16 :)