Palette UIL na 2 krát

Príspevok v téme: Palette UIL na 2 krát
dada123

Ahojte. Chcem sa spýtať, či si skúšal niekto odfarbiť vlasy s touto farbou na 2x. Mám zafarbené vlasy na hnedo, je to taká stredná, ani nie svetlá, ani tmavá. Chcela by som ale po dlhej dobe zmenu. Kamarátka mi odporúčila túto farbu. Povedala ale, že to chytí na oranžovo, ale môžem si dať na to napríklad červenú, a nebude problém. Napadla mi taká myšlienka, že by som opäť vyskúšala blond, a tak mi napadlo, čo keby som si túto farbu dala na vlasy 2x? Prvý krát by mi to chytilo na tú oranžovú, a druhý krát blond. Skúšal to vôbec niekto?? Ďakujem za rady :)

ebi777

medzi dvoma farbeniami 12% peroxidom by sa mala dodržiavať aspoň 2-4 týždňová pauza,,, inak Ti môžu vlasy zožuvačkovieť, spáliť, a úplne opadnúť

m8cr6

kašli na to...ide zima červená je skôr na leto..keď 2x zosvetlíš, nečakaj, že si ich nezničíš. všetky farby ničia vlasy, nie to zosvetlovače! a nech ti kecá aj kaderníčka čo chce, že henten a tamten neničí.., zničí! dávala som si u profesionálky s niekolkými certifikátmi a dlhoročnými skúsenostami zosvetlovať vlasy za plnoo peňazí a dopadla som tak, že mi začali fest padať, zničené, hnusné, krepovaté!!!! Ani sa nespamätali! Museli odrásť....Rozmysli si to. Najlepšie nikdy nefarbiť. Aj tak je to hnusné keď to odrastá a zničené vlasy vyzerajú neupravene, lacno..Čo do tých farieb pridávaj, vždy vymyslia nový hnus, vlasy sú potom na tých farbách závislé, lebo bez nich sú bez lesku, slabé...Na tom iní zarábajú. Never tomu, že budeš spokojná!