Vztah

Príspevok v téme: Vztah
lenka1122334

S priatelom sme spolu 11 mesiacov. Nas vztah je vcelku dobry lubim ho a myslim ze aj on mna. Len niekedy dava prednost hram, pozeraniu tv do neskorych nocnych hodin. Neprihliada na to co chcem ja vo vacsine pripadov sa prisposobujem ja no on voci mne nevie urobit kompromis. Chybaju mi prejavy lasky. Da mi pusu az potom co vidi ze som smutna alebo zo zufalstva az placem. Stale verimmze to bude lepsie. Na sex ani nemysli vzdy ked sme spolu v posteli tak najviac co je sa vyzlecieme a lezime vedla seba co mi dost vadi predsa by som uz chcela posunut vztah dalej ale nejde to a je mi blbe mu to povedat na rovinu stale si myslim ze prvy krok by mal urobit on. Niekedy ma obtazuje aj s byvalou s ktorou si pise a je medzi nimi dobry kamaratsky vztah myslim ze nic viac tam nie je ale aj tak mi to vadi stale aj ked menej ako na zaciatku. Niekedy odo mna pyta ja peniaze ked nemsma napriek vsetkemu ho milujem. Povedal ze buducnost si so mnou neplanuje vraj to nie je dobre ale mne to chybs ten pocit ze nas vztah ms buducnost. Ako ho nakopnut aby si ma viac vazil ?

Agnes998

Z toho co pises vobec nemam pocit, ze vas vztah je v poriadku, ani vcelku. Mate vobec vztah? Z toho co pises to tak ani velmi nevyzera. Viac nema zmysel pisat, lilyiankaa to zhrnula dobre. No ale ked ho lubis, tak si s nim ostan, co s tebou

lilyiankaa

ja si skôr myslím, že tvoj priateľ ťa absolútne neľúbi .. a to z niekoľkých dôvodov ... neplánuje s tebou budúcnosť (vraj to nie je dobré) a to čo je za blbosť?? buď ste mladí, alebo on je totálne nevyzretý ..on si vypisuje so svojou ex ..to tiež nie je dvakrát normálne, veď má teba, tak čo si má stále čo vypisovať s ňou ... nevie ti vyznať lásku (ok, sú ľudia, kt. na to nie sú) ... mala by si sa s ním o tom porozprávať ... o všetkom čo ti vadí, že ti nevie povedať, že ťa ľúbi (ak ťa ľúbi), že s tebou nechce sex (už ste ho mali, či 11 mesiacov stále nič?), že sa ti nevenuje, ale radšej dlho do noci kuká telku ...toto je na vážny rozhovor ... avšak mne keby niekto povedal, že so mnou neplánuje budúcnosť, tak dovidenia!

AfterEight

Kolko mate prosim ta rokov?

A s tymi prejavmi lasky...niekto ti povie,ze to neni len o sexe,ja ti poviem,ze si neviem predstavit,keby som s priatelom pomaly rok a nemilujeme sa...sex patri ku zdravemu vztahu (teda ak nie ste silne veriaci???)....a napr ja mam rok priatela a nehovori mi,ze ma lubi,alebo zboznuje,miluje kazdy tyzden,ani mesiac...lebo to musis citit, ked si vedla neho, hlavne z jeho cinov a nie reci!!!

Aj mne trvalo velmi dlho pochopit, aky je rozdiel medzi slovami a cinmi a ver mi, ciny su dolezitejsie.

Je o vela krajsie, ked ti niekto da pusu, kvetinky, len tak ta z nicoho nic objime,pleskne ta po zadku, pride za tebou po praci,aj ked je unaveny ako keby ti ma stale len o tom hovorit.

Mne pride podla tvojho popisu,ako nejake dieta, max 19rokov...a preto este nevie,ako sa ma chovat v serioznom vztahu, ci sa mylim?