Ako spravne zacat s cvicenim?

Príspevok v téme: Ako spravne zacat s cvicenim?
nikuska666

Ahojte, mam 24 rokov a pri vyske 169 cm iba 48 kg. Snazim sa cely zivot pribrat ale ide to tazko. Ked som pred par rokmi sa venovala sportu pribrala som na 52 kg. Uz nesportujem telo nerobi nic som leniva ale zacala som odznova od noveho roka s cvicenim len ako zacat spravne? S cim? Aby som zas to neprehnala a neuskodila si. .dakujem :)

Gima

Základ je ked zvládneš drepy, výskoky a plávanie. Ale aj lezenie po stene má svoje čaro. Potom krátky a dlhý beh (vzdialenosť) Bicykel a strečing.

Gima

Ja som tiež dosť neschopna vytvoriť si pravidelný režim, čo sa týka cvičenia, no po x pádoch na bicykli a totálnej dehydratácie som sa rozhodla pre fitko, kde su super stroje, ktore simuluju beh, lyže a bicykel.
Hlavne že som v bezpečí. Vodu s uterakomn mam vždy po ruke a svalovicu už nepoznám. Myslím, že mi to pomohlo rozhýbať klby a upraviť svalový výkon, ktorý je bohužial u mna stale slabý. Taktiež v tomto smere je vhodne kupanie a parenie v saune.

danielson33

zaleži na viacej veciach. Ake maš možnosti: časové finančne zdravotne. čo vlastne chceš od cvičenia. TO ti otvori cestu dalej