Stres, nervozita, úzkosť - čo je najlepšie?

Janulka82

Lexuas 123 toto co prezivas je uzkostna porucha, ja som pre dvoma rokmi zazila to iste, tiez mam uzkost po umrti mami, a doteraz som sa toho uplne nezbavila, lieky od psychiatra neuzivam, snazim sa to sama prekonat, a aj pomocou psychologa. Zaciatky boli hrozne, bolo mi priserne zle, ale vedela som, ze je to psychicke tak som sa rozhodla bojovat, ale je to narocne. Treba vyhladat psychologa

Lexus123

Dobry vecer jmenuju se petr mam takovy problem moje mama umrela pred 2mnesici a od te doby mne je divne mam motani hlavy buseni srdce pater krcni no proste mam divne stavy je mozne ze mam stres dou namne i navaly muzete my poradit dekuju Lexus123

Tomas12345

Harmon ide o to že netreba na to mysliet. Pokial si mala vsetky vysetrenia v poriadku, tak to nemas zo srdca ale zo psychiky. Preto pod niekam von a neries busenie, a ak aj busenie pride tak si zober nejaky utlmovak ako napriklad lexaurin a ten si pri buseni das, a to hned prejde.

Musis si najst nieco co ta bude bavit a da zmysel do zivota, a popritom aj zabudnes sa zapodievat nad búsenim.

Harmon

simusaaaaas toto co si napisala...

Mam taku povahu, stres ma nici..busi mi srdce, som unavena, depresivna , neviem sa tesit...teraz som len doma a doma, nikam nechodim...toto ma dovedie bud do blazinca ale si privodim chorobu..

Tiez sa citim podobne.Busenie,uplna zufalost zo zivota,bojim sa niekam ist aby ma busenie a tocenie hlavy zas nechytilo.Nechapem ten pozitivny pristup,radost u ludi kolo mna.Chcel by som tiez zit normal,ale furt len chmurne myslienky.Volakedy to tak nebolo,ale uplne ma to omotalo.Nechcem si to priznat ale toto nejsom ja a ide to od desiatim k piatim,zdravotne ma to nici a zoziera.24 h denne len nechut a pochmurno.
Preco som to nemal pred 10 r a teraz hej neviem.

silviacoverdale

simusaaaaas , vieme , čo prežívaš, ja mám skoro to isté... tá tichosť, zbabelosť, masívne úzkosti, stresy, búšenie- to všetko sedí- musíš skúsiť psychiatra, poprípade psychológa, nemůžeš to tak nechať, lebo to neni ok.

Anonym_93436

Simusaaas dobieha ťa to preto lebo si sa tomu vyhýbala , tie veci sa hold musia stať , musíš sa z nich poučiť a to zle neriešiť , jednoducho to nechat odplávať.

Keď na mňa dolieha slabota tak sa pevne postavím , zatnem päste a otvorím svoje polozavreté oči .. Prebudim v sebe silu a oheň , jednoducho poviem slabote nie a idem ďalej.

Postav sa tomu , nech je to neviem ako bolestive , steny ktoré nám stoja v živote musíme zbúrať. Pri strese je dobré z hlboka dýchať , vtedy stres zoslabne.

Ja viem ze to hovorím ľahko a že sa to robí naozaj ťažko ale človek musí bojovať inak bude ležať na dne. Silu v sebe maš len ju musíš prebudiť.

simusaaaaas

Ja viem, ze ludia maju hrozne problemy, chore deti atd..lenze ja som strasny slaboch, nezvladam bezne situacie v zivote, dnes som bola s babkou v nemocnici a ja som tak vystresovana ako by mala byt ona..normalne ako cvok...lenze ja som taka bola vzdy, v skole ticha, v praci nepriebojna, kazdemu vyhoviet a nikdy nepovedat nie..ked som mala niečomu čelit, radsej som zdrhla...teraz ma vsetko dobieha a deju sa mi presne tie veci ktorych sa bojim..zaujimave ...
Mam taku povahu, lenze chcem to zmenit..ako mam rozkazat srdcubaby nebubnovalo ako o život, ked si aj tak spravi svoje.?stres ma nici..busi mi srdce, som unavena, depresivna , neviem sa tesit...teraz som len doma a doma, nikam nechodim...toto ma dovedie bud do blazinca ale si privodim chorobu..

Najčítanejšie články