Make up Annemarie Borlind

mamita1

to máš hedviga pravdu, ale chcela som najskôr vedieť, či s ním ma niekto skúsenosť, ale keď vám vyhovuje, tak pôjdem si ho aj ja objednať a skúsim si ho :) teším sa na to keď ho už vyskúšam, tak idem rýchlo objednať aby som ho mala čo najskôr doma :D

liuscha

Jeeej super. Ja som o tejto kozmetike co to pocula, len som nevedela, kde ju mozem najst. Dakujem teda za link :)

evicka085

dá sa zohnať aj cez túto stránku.. www.annemarieborlind.sk čo si myslím, že je jednoduché.. alebo potom aj v niektorých kozmetických salónoch.. predajné miesta tiež si nájdeš na tej ich stránke.. že kde by si to mala najbližšie.. tak ono by to malo byť stylinka tak že keď už začneš používať prírodný make up.. tak by bolo vhodné keby si začala aj krém.. aj čistiacu penu a podobne.. aby tá pleť celkovo dostávala dobrú prírodnú starostlivosť.. aby jej nič neškodilo..

zuzi74

Pod make up treba dat vzdy nejaky olej alebo krem. Ja bazu pod make up nepouzivam a ani ju nepotrebujem.
Ak sa robia na pleti z make upu supinky, je to zle hydratovanou pletou.

stylinka

No tak ja som si ho tiez zatial neobjednala ale uz by som aj chcela. Ked ste tu pisali, ze bez hydratacie, nebude ziadny vyzerat dobre, tak mam si k nemu kupit aj nejaky krem alebo rovno podklad?

kubotka

To som nevedela, ze sa daju tak objednat vzorky. To je fajn, aspon sa nebudem musiet bat, ze by mi nesadol. Neviete, ci sa niekde v obchode da kupit alebo ho zozeniem len cez tu ich stranku?

hedviga1884

preco si nemala odvahu? Nevyskusas nevies :-)
Zuzi to vystihla. Podla mna je skvely, co je pre mna dolezite, ze plet nejako nezatazuje a moze dychat. Taktiez aj dobre kryje a mne sa paci aj to ako vonia. Ja ti poviem, ze ja ho uz nevymenim :-D

zuzi74

Priamo na strane annemarieborlind si mozete zakupit aj vzorky na odskusanie.
Ten anti-aging je vyborny, nevysusuje a jemne vyhladzuje plet, ale dolezite je mat ju dobre hydratovanu, inak ziadny make-up nebude dobre na pleti vyzerat.

mamita1

stylinka ja som vedela, že aj make up, len nemám nikoho v okolí, kto by mal s ním skúseností, tak som nemala nejako odvahu si ho kúpiť :)
hedviga áno na ten, po tom pokukujem, predsa len nie som už najmladšia :D
vyhovuje ti?

hedviga1884

na aky make up konkretne sa pytas? Ja pouzivam Anti-Aging Make-up od tejto znacky :-)
Stylinka ja pouzivam tekuty, ten mi vyhovuje. Pretoze aj dobre kryje, vyzera dobre na mne, ze nie je taky umely na mne na pleti. Neviem, ci mi rozumiet :-)