Kiahne

Príspevok v téme: Kiahne
AlexGa

Mám od pondelka - skôr od nedele večera kiahne.. Hrozne ma všetko šteklí štípe mám akokeby záchvaty svrbenia - nedá sa to vydržať! Teplotu už nemám ale nemôžem spať cítim celé telo, hrdlo , hlavu som malátna.. Neporadíte niečo proti svrbeniu poprípade aj nejaký \\\"oblbovák\\\" aby som mohla spať? Môže byť aj na predpis .. Ďakujem

kabel

pokojne sa mozes osprchovat, alebo okupat v slabom roztoku hypermanganu...tekuty puder sa uz neodporuca, lebo sa rad strhne aj s chrastickou a vznikne jazva. Da sa kupit roztok Tanno-hermal, alebo pripravok vira-soothe na ustupenie svrbenia.

dievca77

ahooj, ja som mala tiez kiahne pred rokom, chytila som od mladsej sestry, ona mala asi 30 vyrazok dokopy, nic ju nesvrbelo, po kiahnach ziadne jazvy...ja som ich mala asi 400, pozostavalo mi par jaziev nastastie uz nie tak viditelnych...zopar dni ma svrbelo cele telo, hlavne vecer a uz som bola z toho zufala..no mne pomohlo sprchovanie sa, alebo vana..lahni si do vane a jednoducho tam lez alebo stoj pod sprchou..ked si pod vodou, neskriabe to tak...a potom sa moc neutieraj, nesuchaj pokozku..uterak si na seba len tak prikladaj jemne. lieky som nebrala ja ziadne, proste povedala som si ze musim vydrzat, aj ked to skriabalo teda riadne. drzim ti palce, nech ti to skoro prejde:)