Skleróza multiplex

Príspevok v téme: Skleróza multiplex
zuzicka232

dobrý deň pred pár dnami matke diagnostikovali počiatočné štádium sklerózy multiplex má 46 rokov doteraz nemala žiadne zdravotné problémy. prosím vás o radu vy ktorí ste mali skúsenosti s touto chorobou či sm známych aké lieky sú najlepšie? dá sa táto choroba zmierniť? čo všetko treba robiť pre jej zlepšenie? je interferon naozaj učinný.dakujem zuzana.

Ivka 1

Ninaba myslela som to tak, že pri SM sa dá pomôcť kombináciou klasickej medicíny a naturálnej medicíny.Vitamíny a výživové doplnky z lekárne však nie sú riešením. Ľudský organizmus potrebuje dostávať to, čo mu je prirodzené, len to dokáže prijať,zúžitkovať takmer na 80 %. Ak máte termín u neurológa až na máj, požiadajte teda svoju obvodnú lekárku o krvné testy na prítomnosť minerálov a stopových prvkov v organizme. Tak viete zmierniť zdravotné ťažkosti skôr ako sa dostanete na odborné vyšetrenie, ktoré SM potvrdí alebo ju zamietne.

Ivka 1

Ninaba napíšte ako to dopadlo ak budete potrebovať, viem Vám pomôcť.Len to prosím Vás nenechajte len na lekárov.

Ivka 1

Ninaba však uvidíte ,čo vám povedia na neurologii, ale požiadajte obvodnú lekárku o vyšetrenie krvi na prítomnosť minerálov ,stopových prvkov v organizme. Neviem,prečo s tým nezačala ako s prvým, veď aj nedostatok horčíka môže spôsobovať tieto ťažkosti.

ninaba

Jarny kvet, opísala si celkom dosť vecí, ktorými trpíš. Niektoré sú aj u nás, oči, točenie hlavy - v minulosti, hlavne problémy s močovými cestami tie trvajú dlhodobo. Čítala som, že aj toto je jeden z príznakov, tak neviem. Tak snáď to fakt nemáš a my tu tiež stresujeme zbytočne. Veď sa uvidí po vyšetrení na neurológii

ninaba

Ivka1, zatiaľ sa čaká iba na termín u neurológa. Obvodná lekárka vypísala lístok iba na základe toho tŕpnutia v tvári.

RNG

Ked pozijete enzymy, co odburaju mnohe zabudovane toxiny, tieto sa uvedu do obehu a mozete docasne trpiet na reakcie na ne, pokial sa nakoniec nevylucia.
Je to podobne uhynovej=Herxheimer /Jarish reakcii, ked pouzijete silny antimikroboalny prostriedok, co vyhubi naraz hromadu mikrobov a ich toxicky obsah sa dostane odrazu do obehu. Reakcie tohoto druhu na stastie trvaju dost kratko a daju sa zmiernit mensimi davkami enzymov alebo antimikrobialnych latok a postupnym stupanim podla tolerancie tela az na odporucene davky.
DHA na poskodene nervove obaly je nevyhnutne na regeneraciu, nase telo tejto omega 3 kyseliny nevie vyrobit casto dost, takze je potrebne si ju doplnat, davka 1 az 1.5 gramov, alebo aj viac. Najlepsi zdroj je calamarine olej
A nezabudajte na zvysovanie viralnej imunity, kedze vyrusy, co nosime v tele su casto pricina nicenia myelinu=nervovej izolacie. Co na to pomaha pozrite cez Google.sk pod rng herpes. Viacero treba brat naraz a po case obmienat. To odporucam dnes kazdemu a najma ludom so zapalami nervov a SM/MS, kde su nervy poskodzovane. Ale aj inym, kedze dnes obieha svetom hromada nebezpecnych virusov, a ludia coraz viac ich nosia v tele permanentne.

Ivka 1

Jarný kvet som rada, že to beriete takto pozitívne. Samozrejme to netreba podceňovať. Nastolenie rovnováhy v imunitnom systéme je veľmi dôležité ale miešanie kokteilov doplnkov výživy nechajte radšej na odborníkov - lekárov prírodnej medicíny. Minerálne látky a vitamíny sú potrebné v rovnováhe, majú odlišné vstrebávanie. Je teda dôležité dávkovanie a aj spôsob, kedy a ako ich užívať. Pri popisovaných ťažkostiach potrebujete hlavne jesť striedmu,zdravú a vyváženú stravu.
Mali zvýšiť prísun vitamínov a minerálov. Dôležité sú vitamíny skupiny B / B- 1 , B- 6 , B – 12 /provitamín A a vit.E . Z minerálov je veľmi dôležitý prísun vápnika a horčíka. Z protizápalových by som odporúčala užívať nenasýtené mastné kyseliny omega 3 a omega 9 vo vyváženom pomere a veľmi dôležitý je koenzým Q 10. Na prenos nervových vzruchov zase kvalitná zmes minerálnych látok v chelátovom zložení, ktoré organizmus dokáže vstrebať na viac ako 60 - 80 %. Vitamín A,E,C sú dôležité antioxidanty a pomáhajú ľudskému organizmu zbavovať sa škodlivých látok.