Vyzerám ako chalan!

Príspevok v téme: Vyzerám ako chalan!
petulaaa67

Ahojte ludia mam strnast rokov, a mam taky problem.
vsetky moja kamaratky/spoluziacky majú prsia, každá do jednej to len ja som taky outsider co nema prsia ani do tých najmensich kosickov, aj tie elasticke podprsenky su mu nanic. mam dosť chlpate ruky, pripadám si ako gorila, taktiez aj brutalne tmave a velke obocie a fuziky si nestiham pomaly ani trhat. dokonca som aj posledna v tirede ce nema menzes (dokonca aj moje mladsie kamaratky maju kozy a niekto aj menzes, pripadam si zaostale! ) ked sa na seba pozriem z boku najma tie prsia mi chybaju, nerobila som si z toho tazku hlavu ale uz mi to zacina vadit. ked sa pozriem na seba z boku mam tam nejaké kopceky so vyzerajú ako vyrazky nie prsia :( a navyse mam taky pocit ze mam aj dost chalansky postoj, vyzeram snad ako daka mužatka....co s tým mozem robiť? citim sa nesmierne trapne, uplne zaostale ani to uz opisat neviem,,,,,,diky tym co napisu rozumnu odpoved

xddd

Tiež mám 14 a prídem si občas správaním ako chalan aj mi to hovoria (keď je naša partia vonku baby si počúvajú pesničky a smeju sa ale ja si radšej zahrám napr. futbal).
K prsiam... Na mamine promócie som si nemohla kúpiť žiadne šaty, lebo keď mi boli dobré cez prsia boli mi o 3 čísla väčšie v bokoch. A tiež nie je príjemné, keď mám slabú chrbticu a na hrudy nosím C niekedy D a ťahá ma to dopredu.

dennis

petulaaa67 - nie je to nič príjemné, ale nepozeraj sa na ostatné baby, že ony majú a ty nie, veľkosť pŕs je nepodstatná, keď sa raz staneš matkou, narastú. A takisto nepoznám ani jednu ženu, ktorá by zbožňovala ten pocit, keď dostane menzes.
Najjednoduchšiu vec, ktorú môžeš urobiť, je navštíviť endokrinológa.

tito236

Mal som jednú kamarátku, zhruba ako Ty píšeš, a presne sa cítila ako Ty. Boli sme najlepší kamaráti. Dnes mám nejakú tu knihu naštudovanú lebo som sa istý čas venoval medicíne a skúsim ti dať jednoduchú radu.
Veľa vecí (konkrétne s výzorom)súvisí práve so stavbou DNA. Tú avšak sa nedá zmeniť. No dajú sa proti tomu podniknúť určité kroky. Ale veľa spraví hlavne psychika. S prsiami treba ešte vydržať a ak nič tak neskôr skúsiť doplnky na zväčšenie a podporu. Proti nadmernému ochlpeniu treba bojovať klasickými metódami.