Borelioza

Príspevok v téme: Borelioza
indeers

Dnes mi povedali ze mam pozitivnu boreliozu po všetkých krvnych vysetreniach ktoré boli výborne akurat zvýsený zapal pokaždé...a teraz po roku mi spravili tieto testy na boreliozu a boli pozitivne...chcel by som sa opýtat či je tu niekto kto to prekonal a ako sa mam k tomu stavať?alebo ako ju zničím a vyženiem z tela?sú aj nejaké alternatívne metody popri antibiotikách? Mam 18 rokov a najviac mi zasiahla asi klby ale mavam aj caste bolesti brucha a pobrušia a v slabinach aj na hrudi no často mi behajú tie bolesti hore dole niekedy ma bolia kosti inokedy tie bolesti vystreluju... atd je toho vela dakujem za odpovede

RNG

Cats claw=vilcacora=uncaria tometosa bylina ma len urcity obsah ucinnych latok (POA) a urcity obsah latok co znizuju ucinok POA a to su TOA. Len byliny treba na ucinok az 18 gramov, co porovnavaju s ucinnostou 2 x 15 kvapiek Samenta(silny extrakt, kde nie je TOA=TOA free ), teda aspon co sa tyka ucinnosti na Boreliozu.

RNG

Nuz nikde nevidim ani obsah oleuropeinu(to co je ucinne v extrakte z olivovych listov) ani POA, bez TOA(TOA free), co je ucinne v Samente.
Takze by som to neodporucal

indeers

-odkaz odstránený- a toto môze byt?je to ten spravny produkt? a ten extrakt z olivovych listoch neni vhodny ako kvapky?

RNG

Inac ta uvedena z iherb, ma 20% oleuropeinu z 300 mg obsahu , tj na jednu kapsuli ma 60 mg oleuropeinu. A je tam napisane "discontinued" =viac sa uz nepredava.

RNG

Ked hovoris o lieceni boreliozy, potrebujes vysoke davky oleuropeinu a pomerne velmi dlho. Preto odporucam Swansonvitamins, kde maju kapsule 750 mg, co obsahuju az 150 mg oleuropeinu. Nikto iny nema take silne a pritom tak lacne.
Samento, coumanda a banderol si na pouzitie este drahsie, kedze pri 2 x 15 kvapiek ti flaska z kazdeho vydrzi len asi 20 dni.