Uzkost

Príspevok v téme: Uzkost
karolinka345

Som uz zufala...neviem ci je to so mnou. Na zakladnej skole som bola sikanovana a odvtedy sa citim menejcenna nenavidim druhych ludi a tazio nadvazujem kontakty neviem sa len tak porozpravat. Aj ked msm teraz na strednej dobry kolektiv aj tak mam pocit ze som horsia ako ostanì hlavne skaredsia. Bojim sa chodit po ulici aka som ze ma ludia ohovaraju. Mam priatela ktory ma miluje no stale sa citim horsia ked ideme medzi jeho kamaratov alebo tam kde nas niekto pozna. V skole chytam akoby stavy uzkosti toci sa mi hlava bojim sa ze odpadnem. Neviete co by to mohlo byt ? Dakujem

micachu

zozen si knizku od Louise L. Hay - Milujt svoj zivot.
tiez tu najdes film, ktory Ti moze otvorit iste veci, ak mas zaujem zmenit to co Ta trapi. je to v zasade knizka v skratke..

netreba hned cakat zazraky, treba byt trpezlive a sledovat zlepsenia den co den...
samozrejme, mozu byt aj horsie dni, no netreba sa nechat odradit..
Skus..

Louise L. Hay si v zivote tiez presla vselicim, znasilnenim, vzdanim sa vlastneho dietata etc...no odpustila si a odpustila aj inym..je obdivuhodne, co v zivote dokazala..je to silna zena.
A je len na nas, ci sme ochotni byt silni alebo slabi..

Tiez som trochu introvert, ked som bola mladsia, trapili ma rozne neopodstatnene komplexy a zbytocne si tym samy komplikujeme zivot, miesto toho, aby sme si ho uzivali.
Mlady sme len raz, aspon tu na Zemi, tak si to UZI :)

www.youtube.com

jajaa

Podľa toho čo opisuješ to vyzerá na sociálnu fóbiu. Návštevu psychológa si nezvažovala? Niekedy je ťažké spracovať minulosť a tá nám vie riadne komplikovať prítomnosť (poznám to aj ja). Človek musí na sebe zapracovať, aby sa zbavil pút minulosti, ktoré ho len brzdia a býva to ťažké (sama to poznám), ale nie nemožné. S pomocou sprievodcu - odborníka, je to oveľa ľahšie.