Niečo sa deje

Príspevok v téme: Niečo sa deje
melancholica

s priatelom sme rok spolu. vztah je dobry, milujeme sa aspon som is to do dneška myslela...
nedávno sa ma pýtal, čo by som na nom zmenila, ja že nič, ved je to tak....potom som sa opačne spýtala a zdalo sa mi, že aj niečo je, ale povedal, že nič..dnes sme sa boli prejst v meste a oproti nam išli dve baby...povedal: ,,to je ale kočka,,
velmi sa ma to dotklo už len z toho dovodu, že ked mal problemy s byvalou, takto jej hovoril podobne veci o inych ženach, kolegyniach. hned sa mi to pripomenulo a zlakla som sa. uplne som strnula..až v kostiach ma bolelo a do oči sa mi tlačili slzy...nevedela som čo mam povedat. povedala som len, že nema vkus a smiala som sa...lenže on vie že som citliva...teraz isšiel spat a stale na to musim mysliet...prečo to povedal, prečo mi to robi...moc istotu mi nedava chceme spolu byvat ale bojim sa že čo dalej bude..ako jednat vo chvili ked taketo niečo povie? ako by ste sa citili vy? podla mna je to už varovny signal, že vztah nie je celkom pevny, čo myslite?

Hrac

Tak my s frajerkou tiez obcas hovorime o druhych, ze ci kocka, ci fesak, resp. ked pozerame napr. fotky na nete, tak aj take reci typu ,,keby som bola na baby, tak takyto typ baby by sa mi pacil,, a aj ja take, ale opacne na chalana :-D nehladaj za tym nic, krasnych ludi je na svete vela, ale je s tebou, takze ty si pre neho ta naj ;-)

DontWorry

Taketo veci som riesila aj ja raz. Ked som si to spajala s jeho minulostou a potom som dedukovala ako co myslel - bolo to na zblaznenie aka som vedela byt nervozna z toho.

A nic extra som nepodnikla. Pockala som si ako sa bude chovat dalej. A on sa choval pekne. Ak uz som mala fakt podozrenie, ci je vsetko oukej tak som sa jemne opytala, ci ho daco netrapi a on spokojne odpovedal, ze vsekto je fajn :)

A dajak to preslo same.

Mna naucil, ze netreba si domyslat. Nerobi to dobrotu.

A to ci povedal na nejake zeny, ze su kocky..neries. Je to chlap, aj zena hocikedy vie povedat aky ten okoloiduci bol fesak. A navyse kazdy z nas obcas trepne hlupost ;)

melancholica

woo

inak presne rovnako to beriem, ako si napisal/a..ale blbec nie je, občas da nejaku koninu, ale to každý, to sa dá odpustiť..je džentlmenský a milý, teda bol do dneška :)
len nechcem sa ho pýtať viac, (ale bolí to ako čert, čo dnes povedal) nechcem vyzerať ako totálna troska citlivá

woo

Bez ohladu na to, ci to ozaj bola kočka, by gentleman z ust take nieco v pritomnosti priatelky nevypustil, vedomy si toho, ze sa jej to dotkne. Cize je neohladuplny, otazka je ci to robi naschval, cize uvedomuje si co ti tym sposobuje, a preco to robi (chce sa rozist ?), alebo to robi neuvedome, cize je taky blby ( chces byt s blbom?) . Tak ci tak, nie je to ok, bohuzial neviem ci este ziju gentlemani.

melancholica

entendliky

dakujem, mam problem divat sa chlapom preto do očí, ani nevieš ako velmi si sa trafil do čierneho :)

a teraz sa smejem, ja si nemyslim, že som taka kočka, ale ti chlapi su proste hovada v tomto :D nikoho nechcem urazit :)

presne...mam ta v p :)
dikes :)

inak mam 25.. asi dost blbe, že som až tak sprosta :D :)

melancholica

mojpohlad

počuj maš uplnu pravdu, ale aj tak chcem vztah zachranit....posnažim sa, čo to pojde, ja tu silu v sebe mam, to zvladnem...len ja sa často bojim seba. proste moje emocie su niekedy silnejšie než som ja a už mam aj dost rokov:(
poradiš mi v tom?

entendliky

A ked si teda citliva, ked na teba chlap kuka takym pohladom..., zeby sa s tebou hned vyspal, hned si len povedz, ze ho mas v pi.. :D, a podobne sprostosti:D. Ulavi sa ti:P. A ber to ako kompliment, lebo to fakt ako kompliment brat môzes:P. No asi vsetko co ma pri tebe napada:D...

entendliky

Prestan sa pretvarovat. Teda pred svojim frajerom. Prednim urcite nie. To ze si mu to vtedy hned nevyklopila, smiala si sa.. bola len pretvarka. Dalej, povedal by som, ze si ziarliva. Tiez s tym prestan:P. Doba je kruta, skus si zvysovat sebavedomie... Lebo to urcite potrebujes. Skus chodit viac sexi medzi ludi atd... Bude o teba vacsi zaujem, zvysi sa ti tym sebavedomie, nebudes az tak zavysla na svojom frajerovi, z toho vypliva, ze nebudes uz az tak ziarliva, a tym kazit vztah, lebo ziarlivost fakt vie znicit vztah. Predovsetkym, ked sa este aj pretvarujes. Hned si mu mala povedat, ze to ako NIE z jeho strany nevyzeralo. Hned si mu mala nalozit:D Dat do toho trochu humoru:D, nebrat vsetko prilis vazne, lebo vaznost len ubuda na zabave, radosti, stasti...
Skus to pochopit, a bude ti lepsie. (moj nazor)

mojpohlad

Podla mna by si nemala byt vo vztahu, lebo na neho nie si pripravena. Aspon sa to zda z toho, co pises.

Najprv by si mala byt sama so sebou relativne OK. Mat sa rada, verit si, byt priebojnejsia, nebyt na niekom zavisla, atd.

Takato rozcitlivelost a bojazlivost o ktorej pises ti iba sposobi problemy a vztah pravdepodobne nevybudujes uspesne.

Chlapi chcu tiez sebaiste zeny ktore maju v sebe aj kusok toho 'drive-u'.

Citlivky,bojazlive, citovo zavisle a neakcne zeny, to moc lakave nie je veru.

Samozrejme hovorim o zlatej strednej ceste :) Neznamne to teraz ze musis byt nejaka bezcitna muzatka :) Proste nemyslim extrem, ale normalnu mieru z vlastnosti ktore som vyssie uviedol.