Chceli by ste samotara?

Príspevok v téme: Chceli by ste samotara?
staley11

caute, chcem sa spytat dievcat, zien, ci nieco vidite na chalanoch skor samotaroch, co nemaju vela znamosti, lebo skor sa mi zda ze zeny idu po chalanoch co maju vela znamych, kamosov atd., pretoze im to evokuje ze su oblubeni a vedia vela vybavit cez znamosti, nemam pocit ze som nudny domased, mam zaluby a obcas aj vybehnem medzi ludi len mne prosto malokto sadne a nemam chut nasilu vychadzat s kazdym len z akejsi vypocitavosti, tak by zaujimalo ci by vas vyplasilo ked by ste dozvedeli o niekom s kym ste sa zacali stretavat ze v tomto smere moc popularny nie je

1948

njn, skusim to, ale koli nej, nie koli sebe :) doteraz chodila s nimi sama a ja som si myslel, ze s tym nema problem, tak som to neriesil. niektori z nich mali na mna nejake pindy, ale priatelka tvrdi, ze to mysleli ako srandu. mne to tak sice neprislo, ale nevadi. okrem tejto zalezitosti nejake velke rozpory nemame a planujeme spolocnu buducnost.

woo

1948, ved je super ze ta chce zapojit do svojho zivota, medzi inych ludi a pokial tvrdi ze su fajn, tak asi vie o com hovori. nemusis tam ist ked nechces, napriek tomu si myslim ze by si to mal skusit, lebo medziludske vztahy su dolezite, ako pre zivot, tak pre psychiku. mozes tam najst dalsie blizke duse a urcite ti to neublizi.

1948

staley, mam podobny problem ako ty. tiez sa nepovazujem za domaseda, mam zaluby, zaujmy, v zivote fungujem viac-menej standardne. lenze som samotarsky clovek. k zivotu vela ludi nepotrebujem, nerobi mi problem s nikym neprehovorit aj niekolko dni. pokial som bol nezadany, nic mi nechybalo. zil som si vlastny zivot, nikto mi do neho nekafral. studoval som, pracoval, venoval sa svojim konickom. problem nastal, ked som sa dal dokopy s mojou sucasnou partnerkou. predtym sme sa poznali uz nejaky ten piatok, takze vedela, aky som. nevadilo jej to. nejaky cas pracovala v zahranici, ja som dostudoval skolu. ked sa vratila, zacala sa ma pytat, preco nechcem chodit s jej priatelmi do spolocnosti. vraj su to super ludia, nikdy mi neublizili a ja ich nemam rad. snazil som sa jej vysvetlit, ze sme si navzakom nesympaticki, ale nic proti nim nemam. s malokym si totiz sadnem, podobne ako ty. hovorila, ze sa citi osamelo, ked s nimi musi chodit sama. dohodli sme sa, ze to teda s nimi skusim. ako to s nimi dopadne, netusim. na zaciatku som si myslel, ze si najdem holku a bude to fajn. nepomyslel som na to, ze aj ona bude mat nejake socialne vazby na inych ludi.

guest2014

Staley, hlavne sa neboj oslovit dievca/zenu (samozrejme idealne v tvojom veku :o) ) resp. komunikovat s nimi. Moze sa ti stat, ze sa popalis, ked bude povrchna a plytka, ale urcite stretnes aj tie normalne a ver mi, ze pre ne budes znamenat ovela viac ako ti tipci, kt. si myslia, ze su stredobodom tohto sveta a ze snad poznaju kazdeho a maju kopu kamaratov.
Hlavu hore, nestresuj kvoli tomu, ze neoblubujes chodit stale do spolocnosti a ze nemas chut sa smiat akoze na vtipnych veciach hoci tebe sa v hlave pretaca akurat hlaska - som tu ako za trest :o).

vanix

ano chcela..viac si cenim takych ludi, mam pocit, ze su uprimnejsi a da sa s nimi normalne porozpravat. Tiez sa mi na nich paci urcita tajomnost. Vacsina ludi co su oblubeni mi vobec nesedi..tliachaju same hluposti a nebavi sa mi s nimi rozpravat o nicom. Vzdy ma vie viac zaujat clovek co sa od vacsiny niecim lisi ako niekto kto je stale stredobodom pozornosti.

lilyiankaa

Mne by to napr. nevadilo, pretože ak si nájdeš dievča môžeš s ňou tráviť viacej času a myslím, že to ocení, pretože problém vo vzťahu býva aj ten, že nemajú jeden na druhého čas

Najčítanejšie články