Priatelka ma vraj podviedla po 2 rokoch som na dne

Príspevok v téme: Priatelka ma vraj podviedla po 2 rokoch som na dne
sportovec27

Zdraivm všetkych mam 21 rokov priatelka mala mat o 5 mesiacov 18. O 4 dni sme mali mat krasne 2 roky spolu.
Ona mi oznamila zo dna na den že ma nemiluje že miluje ineho že lutuje že ma spoznala :( Dal som jej všetko čo som mohol chodil som na vysoku školu ale kvoli nej som prestupil z BA bližšie k nej lebo sme sa potrebovali. Potom som chodil na inu vyšku opät som ju nedokončil pretože som chodil za nou kedy si zmyslela :(Dal som jej všetko co som mal žil som len pre nu:( sral som aj na kamaratov len aby som bol pri nej :( Trapim sa preto velmi a ona je aj tak odmerana viem však že ma miluje aj ked sa hra na doležitu ma srdce a aj dušu :( Planovali sme spolu všetko :( ešte pred 2 dnami mi povedala že je štastna že ma ma :(( Ja neviem fakt co robit ludia pomožte mi poradte :( Ja počuvam svoje srdce a to mi radi bojuj ale čim viac sa snažim tim viac sa mi zda že sa mi oddialuje :(

wrapper44

mimula ved hej, to sa skor tykalo typicky zenskych telenovelovo-dramaticky specifickych potrieb :D proste potreba napatia a iskrenia, prezivania nejakeho pribehu. zeny miluju zaletnikov pretoze maju nadpriemernu hodnotu ktoru im dava mnozstvo pretiahnutych zien, no sami pritom iracionalne tuzia takeho skrotit a mat ho len pre seba ako milujuceho manzela. a ak sa im to vo vynimocnych pripadoch aj nahodou podari, tak paradoxne o neho stracaju zaujem pretoze s klesajucim mnozstvom jeho flirtov a zaletov klesa aj jeho hodnota a tak zasa hladaju (tie menej akcne aspon vo svojich fantaziach) ineho a cyklus iracionality moze pokracovat.. a potom mozeme zas napr. na takychto forach znova vidavat prispevky ako "preco su muzi take svine" :D
samozrejme trochu to prehanam, ale to len preto aby bola bez obalu vystihnuta podstata zenskeho myslenia :D

mimula

wrapper, a myslíš že to neplatí aj z opačnej strany?? ja si myslím, že to je uplne jedno o aké pohlavie ide..vždy je tu ten čo miluje viac, a ten čo menej, alebo ten čo mu je to vlastne jedno..a berie to s nadhľadom. Samozrejme ten čo miluje viac, aj viac trpí, sníva, plánuje, ten čo to berie s rezervou, si užíva chvíle, ale nijak zvlášť sa do toho nevkladá, netrpí, nefantazíruje, neplánuje...
je o štastí nájsť človeka, s ktorým to klapne narovnako..takže, btw, sportovec..nebola tá pravá, a to nie je klišé.

wrapper44

"Dal som jej všetko co som mal žil som len pre nu"

a preto ti dala kopacky. baby su mrchy, never na dristy o laske :D ony sice rady rozpravaju ze chcu prave takych chalanov ako ty, ale v skutocnosti ich taki nudia a vobec nepritahuju, mozno aj horsie. ony maju radi vasen, dramu, hadky, udobrenia, neustaly pocit neistoty ci partner je naozaj len jej, ci ju nepodvadza, ci jej neda kopacky, ci neflirtuje s druhymi babami, a proste taketo telonovelove picoviny.. ale skus aspon najst taku ktorej to v tomto smere tak extremne nesibe, zopar ich existuje

Janooo

sportovec: Uvedom si ze teraz spáva s iným. Chces babu ktora ta podvadza? Aj keby sa vratila k tebe a mali ste spolu deti, uz nikdy nebudes mat istotu ze su tvoje. Bola ti neverna. Dobre ze jej vyvovalas a pises, aspon mas istotu ze nejde o omyl. Potrebujes slusnu zenu, ktora chce rodinu. Podla toho co pises mascez 25 rokov. Podaj si inzerat na zoznamku a do novin, neponahlaj sa.

antony

Nečítal som príspevky, no ak by som ti mal poradiť...

Začni žiť pre seba. Nájdi svoju vlastnú cestu. Žiť život podľa niekoho...zamyslel si sa akú hodnotu má tvoj čas? Zaslúži resp. zaslúžila si tvoj čas?

Každý máme iné priority, avšak pokiaľ je tvoja priateľka priorita no.1, tak ti môže ktokoľvek radiť aj tak nikoho nepočúvneš.

Mne sa najviac osvedčilo jedno. Opýtaj sa na názor svojej rodiny. Rodina ťa nesklame! Opýtaj sa na názor kamarátov. Kamaráti, ktorých si možno ani dlho nevidel, lebo ti frajerka vypĺňala všetok voľný čas. To, že ťa odstrihla od kamarátov bolo také menšie znamenie. A v podstate pokiaľ si s ňou ďalej trávil čas, tak si u nej strácal na hodnote - Prečo by mala byť s tebou? Veď čokoľvek čo si zmyslí hneď spravíš. Zajko sem, zajko tam.

Choď niekam s kamarátmi vypnúť. Zoznám sa s novou babou, ale urob to čím skôr. A škola. Škola je dôležitá, už keď pre nič iné, tak aspoň vedomosti...tie ti nikto nevezme!

Sorry, že som to tak úprimne napísal :D

cc

pisal si, ze ma 17 rokov. co by si chcel od takeho nevyzreteho dietata? nic si z toho nerob. takych este bude. len tu skolu si nemal koli zanedbavat. to je najvacsia skoda. hras o svoju buducnost.

sportovec27

do hrobu :D :( Ale nie smejem sa ved jasne beriem to teraz ako jednu velku tragediu ale všade je rovnavaha a videl som už vela krat že každemu sa všetko vracia spät. jak sa vravim božie mlyny melu pomaly ale isto dam jej čas dam jej pokoj prestanem jej pisat a tak. Ona sa ozve sama ak bude chciet . Ja som ju neptrevralal podla seba skor som sral na seba a chcel žit tak ajk ona mi povedala. A potom som zažal aj ja jej nieco vycitat. Toto by sa nemalo robit vo vztahu ale tak isto nie to co spravila ona mali sme dat hlavy dohromady poriešit co je zle a zmenit to a možno prave toto sa stalo preto lebo ma konecne prejst naš vztah na vyššiu uroven a navyše obaja sme velki žiarlivci jak ona tak aj ja . Ba dokonca ešte teraz sa starala s kym som v kontakte s akymi ženami. Tak ja neviem no treba jej čas a uvidi sa dakujem za vaše rady.

Loba

Zacni najprv verit sam sebe a najdi sam seba.
Nehladaj si dievca len pre to, ze niekoho potrebujes. Lebo sa to tak robi. Lebo ostatni maju, lebo ti nieco chyba, alebo cokolvek.
Necakaj, ze sa niekto zmeni.
Ak chces nieco menit, men sa ty. To je jedine, co dokazes ovladat. Nemozes predsa po niekom chciet aby ta miloval/spraval sa podla tvojich predstav, to je co?

A uvidis, ake dievca si najdes potom.
Ked si este k tomu aj fesak :-))

Vsetko sa deje kvoli niecomu, aj to, co sa nam zda v tom momente uplne desive. Niekam ta to posunie, uvidis.

sportovec27

Ano to je pravda nemam jej to co vycitat ked som to srpavil pre nu tak som to spravil prenu lebo som chcel :( Držte palce aby aj ona zistila čo pre mna znamena a hlavne aby ja som sa ju naučil milovat trošku inak :( ja možno menej a ona možno viac :( Nech už to je ako ma byt . Nemam sa co lutovat zažil som prekrasne chvile s nou a určite nic nelutujem. Len človeka omrzi ked pre nieco obetuje vela vec ia potom aj tak nic z toho nema :( Ale tak to v živote vchodi raz si hore inokedy dole. A som mlady myslim že celkom fešak takže sa nemam coho bat. Problem bude že budem v každej možno hladat tie jej vlastnosti :( A kym budem nejakej verit na 100 % tak to tiež potrva.

Loba

A este jedna vec, ked sa s tebou zacala bavit, predpokladam, ze sa jej pacilo to, aky si bol, ze si to bol TY. Preco si sa teda cely zmenil? To co je za rozum?

a nie si jediny co to robi. vela ludi je takych, ale dopada to presne takto ako u teba.
Ako sa hovori, zivot ta nauci :)