Bolesť pri vniknutí - panna

Príspevok v téme: Bolesť pri vniknutí - panna
AbbyAnonym

Ahojte , mám 18 a s priateľom som rok. Ľúbim ho , aj on mňa , sme si veľmi blízky . Predtým som mu vravela , že milovať sa nechcem , že sa necítim pripravená . Chápal to a akceptoval . Robili sme v podstate takmer všetko bez ,,vniknutí ,, dosť dlhý čas , no pred pár dňami sme to chceli skúsiť , obaja sme boli veľmi vzrušení ...
Akonáhle však trochu do mňa vnikol ,cítila som dosť veľkú bolesť . Chvíľu sme to skúšali , no stále to bolelo , i keď bol naozaj jemný . Tak sme prestali . Potom o pár dní sa to zopakovalo , odvtedy sme to neskúšali .
Predtým som sex nikdy nemala , čiže som panna . Keď mi to však robil rukou , nikdy ma nič nebolelo .
Možno je to blbá otázka , no i on je neskúsený a v podstate nevieme čo v takej chvíli urobiť . Či to skúsiť silnejšie ,aby sa možno tá blana teda pretrhla , alebo či ešte počkať ( i keď neviem na čo :) )
Ďakujem za odpoveď .

keysha777

Ahoj, máš pevnú blanu, jedine čo ti ostáva je tu bolesť vydržat ,je to pár sekúnd predstav si niečo pekne a nemysli na to uvolni sa, dajte si dlhú predohru a ked už budeš dostatočne vzrušená tak nech do teba pomaly vnikne,neboj sa zvládneš to každá jedna zo zvládla:) hlavne pomaličky a jemne..