Hydratačné krémy - z ktorých sa človek neleskne

Príspevok v téme: Hydratačné krémy - z ktorých sa človek neleskne
k4r4melk4

Ahojte,,

Prosím Vás poradte mi.

Mám zmiešanú citlivú pleť... v oblasti T-zóny sa pravidelne lesknem a pri zlom výbere krému pociťujem na tvary nával tepla a občas aj pálenia a napnutia... I keď by mal "akože" hydratovať.

Chcela by som krém ktorý by dobre hydratoval bez toho aby sa mi pleť neleskla a zároveň by po ňom bola moja tvár vláčna a pružná.

Mám 24 rokov ak by to pri výbere zavážilo,,

Ďakujem

k4r4melk4

Mary Kay poznám,, raz som bola od nich aj na "skášlovacom" dni, kde sa o mňa pekne starali a kde som okúsila zopár ich výrobkov aj na vlastnej koži :)
No je to dosť finančne náročnejšia kozmetika, podľa mojich skúseností hovorím teraz.

Aaaa to druhé nepoznám, no "vygúúúglujem" :)

k4r4melk4

A neleskneš sa z toho?? ja si prídem niekedy ako odrazové sklíčko :D

Ďakujem za radu,,idem to hneď omrknúť :)

Ivka 1

Skúste Aloe Moisturizing Lotion , je na prírodnej báze, má vysoký obsah aloe,obsahuje kolagén a elastín. Pokožky hydratuje do hĺbky , chráni pred vplyvmi počasia. Je z rady kozmetiky na prírodnej báze, ktorá je vhodná aj pre alergikov. Ja osobne s ním mám veľmi dobré skúsenosti. Vždy som hľadala medzi kozmetikou krém, ktorý mi sadne na moju pleť - mám tiež zmiešaný typ pleti . Po dvoch týždňoch používania rôznych - aj veľmi drahých krémov som pociťovala pnutie v oblasti lícnych kostí a z červených fľakov som sa liečila obyčajnou modrou indulónou.

Najčítanejšie články