Komplexy z detstva

Príspevok v téme: Komplexy z detstva
lauri9990

Keď som bola menšia stále sa mi posmievali že som tučná alebo že som malá buchta. Postupne ako som ako som rástla tak som začala chudnúť nič som nejedla a šla som do výšky. Minulý rok som cvičila každý večer ! cítila som sa chudá no moje zdravotné problémy so srdcom mi to prekazili. Začala som odpadávať tak som prestala. Teraz mám 15 rokov vážim 68kg a mám výšku 175cm .. povedzte mi je to v pohode ? stále mám pocit že som tučná ja sa v zrkadle vidím tučná.. stále sa mi v hlave omielaju tie prezývky :( už som týždeň stále zvracala a stále ma to núti urobiť zas :( zatial sa ovládam .. je to hrozné

the-same

ahoj, mam presne rovnake miery- 175 cm a 68kg, len mam o par rokov viac :) nie si vobec tucna, je faktom ze to zalezi aj na konkretnej osobe- teda, ludia s rovnakymi mierami mozu vyzerat odlisne, teda chudsie a tucnejsie. no nemyslim si, ze toto je tvoj pripad- postavu mas v pohode. mne napriklad, postavu mnoho ludi chvali, pocuvam aj lichotky ako "a z teba bude modelka" a pod., co su vsak podla mna uz trosku "kecy". :) hlavne nezacinaj s tym vracanim atd, je to svinstvo vsetko. zdravuj sa stravo, obcas si daj aj nieco co take zdrave nie je, nezabije ta to. jest sa moze vsetko, ale treba poznat mieru. drz sa, fandim ti :)

odpovedaaam

pozri kazdy clovek ma iny typ postavy,,,ja mam vraj optimalnu vahu k mojej vyske ale tuk sa mi uklada vzdy na brucho a zadok...nohy a ruky nikdy, pavuk :) ale ak sa citis zle, uprav si stravu to vela zavazi na internete najdes toho habadej..tak isto ma to dobre ucinky na plet,vlasy...a urcite aj cvic...ale sama pre seba,aby si sa citila dobre TY, nie ostatní!!! vzhladom k tomu kolko mas rokov sa ti telo este zmeni..ja ked som mala tolko co ty tak som bola jedno male chude dievcatko...nevyvinute...postupom casu sa to menilo...vobec neries posmesky! kazdy ma nieco, kazdy ma nejaky komplex, niesi sama. a hlavne sa kvoli druhym netyraj...! jest musis!ludia su kruti..vies aj keby si teraz mala postavu modelky zacnu si ta doberat... lebo zavist...ty si zrejme velmi citliva a preto vseto tak vnimas no je to tvoj zivot nenic si ho kvoli nejakym idiotom..vacsinou ludia kt. ponizuju druhych maju sami nejaky komplex kt. zakryvaju tym, ze poukazuju na chyby druhych! bud sama sebou, nenic si zivot

Sejla

Za prvé, svoju hodnotu hľadaj v iných veciach, než postava, uvedom si svoje prednosti a rozvíjaj ich, je to dôležité.
Za druhé, máš komplexy kvôli tomu ponižovaniu, uvedomuješ si to a začni si to racionalizovať, deti sú kruté, vysmievajú sa všetkému, uvedom si, že iným zase nadávali za okuliare, vlasy, pehy, chodzu, čokoľvek, čo sa trochu líšilo od priemeru. Nemysleli to tak zle, iba sa ťažko zmierovali s tým, že niekto je iný.
Za tretie, zmenou tvojej terajšej váhy nezmeníš minulosť, stále si to budeš pamätať
Za štvrté, si na najlepšej ceste k bulímií a to len ešte potom uvidíš čo je to za peklo. Vygoogli si o tom, prečítaj aj skúsenosti na tomto fóre.
Za piate, namiesto zvracania začni jesť zdravo a vyvážene, koľko ti chutí a k tomu rob šport, ktorý ti dovoľuje tvoj zdravotný stav, ale pamataj si do života jednu radu, nikdy to s ničím nepreháňaj. Váha sa ti prirodzene upraví, aj keď je možné, že nebudeš úplne štíhla, ale ani tlstá a to je úplne normálne.
A keď to nevieš zvládnuť sama, zdoveruj sa niekomu vyspelému, najlepšie niekomu v rodine, komu doveruješ, alebo sa porozprávaj s rodičmi a vyhľadajte psychológa.

lauri9990

iný my vravia že som v pohode len ja sa stále vnímam inak skor je to na psychickom vnímaní ako na výzore :/

lauri9990

ďakujem za radu .. beriem si tvoje slová k srdcu.. ja sa snažím ako môžem aby som bola chudšia ale keď to nejde stále mám rovnakú váhu .. ide aj o to že mám spolužiačky s plochým bruchom chudými stehnami a ja stále na svojích vidím viac ako by malo byť ..

skydevil

myslim ze nie si tucna, tazko hovorit bez fotky, ja som mal babu co mala 176 cm a asi 65 kilo a bola fakt kočka takze pohoda

majka1234

pocuj, ja som v tvojom veku mala presne taku istu vysku aj vahu...a mozem ti povedat ze to nie je nic absolutne desne a je to normalna vaha,vyzerala som zdravo a ani kusok obezne, nech si kto hovori co chce, si vysoka, a to ze nejaka 45 kilova 160 cm baba to nevie posudit pretoze ona je mensia a dovoli si robit srandu, na taku sa vy____ :D urcite sa nesnaz ublizovat tvojmu telu... :) nezasluzi si to.. jedine co rob ak chces niieco zmenit, mozes si sem tam zabehat, ak mas problemy ale tak proste sa stravuj zdravo a vsetko bude okej... :) vaz si samu seba, urcite si krasna.. :)