Lieky na uzkost

Príspevok v téme: Lieky na uzkost
emma18

Prosiiiiiiiiiiiiim o radu,

bola som u psychologicky nakolko trpim uzkostami a ta mi odporucila aby som si dala predpisat aj lieky-anxiolytika u psychiatricky a ze to mam kombinovat. Prosim Vas ake lieky na uzkost vam predpisali? a pomahaju vam? ako dlho ich beriete a da sa z toho dostat uplne?

Ďakujem za info

emma18

14milan: ahoj dakujem za radu, mne pomaha tiez trochu hudba ale ako kedy, uvidim ako dopadnem u toho psychiatra, co mi povie. tych liekov sa velmi bojim, skusim sa snim porozpravat lebo ak mi aj nieco da dufam ze to bude to najslabsie co existuje...ale nevyznam sa v tom vobec tak uvidim.

emma18

Peggy23: ahoj, zobral ma hned (ale chcela som objednat za poplatok), velmi ochotna sestricka, dokonca chcel aby som si priniesla zdrav.kartu od lekarky, co predchadzajuca psychiatricka nepozadovala.

14milan

Zdravím Emma 18,

ja tiež s tým každodenne bojujem. Niekedy sa to dá vydržať, inokedy zatínam zuby. Mne na úzkosť a depky predpísali Atarax, Alventu, Sulpirid a Mirzaten. Keď mám úzkosť, snažím sa hneď začať niečo robiť aby som sa sústredil na prácu a nie ako mi je. Skús si všímať, či Ti prináša nejáka činnosť úľavu mysle, napr. hudba, šport, čokoláda. Toto sú moje overené zbrane na úzkosť.

emma18

RNG: prosim ta napis mi presne nazov toho produktu lebo je tam toho velmi vela a neviem co konkretne si myslel.

-odkaz odstránený-

emma18

RNG: ja nepochybujem ze niekomu to môze pomoct, kazdy clovek je iny a jedinecny takze tak ako to mne nepomohlo tak to druhemu pomoct moze. ale je pravda ze ja som mala iny produkt. skusim teda pozret na uvedenej stranke.
Vdaka za info

RNG

Zaroven ti odporucam pozret si cez Google pod mojim nickom temy stres a spanok. To vsetko velmi vplyva na nervove pochody.
A prestat pozerat v televizii rozne horory a kriminalitu. To tiez velmi vplyva na psyche.

RNG

Nuz nebudem sa s tebou hadat, ja viem svoje a vioem ze to mnohym pomaha. A co sa tyka toho menovaneho vyrobku, ten neuvadza, ze by obsahoval hyperforin, tj zrejme nie je dost ucinny. Paradise Herb znacku St John's Wort najdes napr na iherb.com
odkial objednava hromada Slovakov.

emma18

RNG: lenze ja mam uzkosti uz cca 6 rokov a mavam ich denno denne, nie je to uzkost z davu ktorej sa mozem vyhnut ale je to uzkost ktora vznika hocikedy a v podstate uz ani neviem z coho. preto si myslim ze mne uz nejake vitaminy a doplnky a vytazky z bylin nepomozu. Uz som raz mala od vas nejake kapsuly len neviem uz nazov a vobec mi to nepomohlo.