Opuch nôh

Príspevok v téme: Opuch nôh
mmm123456789

Chcela by som sa opýtať, čo spôsobuje opuch nôh. Opuchli mi nohy, chodidlá, členky, lýtka, ale nebolí to...a vyzerá to tak, ako keby som ich mala naliaté.
Tak by som sa chcela opýtať, či sa niekto s tým stretol a pod. Môžu s opuchom súvisieť nejaké zdravotné problémy? lebo doteraz som na nič chorá nebola. Mám jedine psoriázu, môže to s tým súvisieť?

matway

ni-ka tvoje skúmanie a tvrdenia je neopodstatnené. Ľudí v svojom okolí som riešil na psoriázu a mal som úspech! A táto téma sa týmto priamo nezaoberá, takže váž, čo píšeš!

matway

Opuch nôh má priamy súvis s nedostatočnou funkciou ladvin a nadladviniek vylučovať z tela vodu a soli. S psoriázou to nemá súvis, tu by som hľadal príčinu v škrkavkach, v ich vylucovanych toxických jedoch, ktoré spôsobujú hlavne kožné alergie ako ekzém, psoriazu a iné.

qst

Ja som mala ten problem ako sekundarne pridruzene problemy odvijajuce sa z primarnej diagnozy .z dovodu ze som sa nevedala pohybovat tadko mi padlo dvihnut nohu aj z postele a dobre ti radia oblicky dnizit prijem masa a skus vyst pesi povschodoch z parkrat 4x vybehni ja 12poschodie hned ti spuchnu aj od srdca to moze byt nesol pri gela racionalna strava a pohyb noh najlepsie po schodoch viac zeleniny.a nadvaha jasne tiez zohrava v tom svoju ulohu nulive svaly len tuk.u mna to tak volo kli chorobe preti ti dipirycjem beh a chodenie po sxhodich a raz tyzdenne plavanie a nesil nekoren privela.

ni-ka

tak potom to moze byt aj z toho dlheho sedenia :-) skus si ich cez den davat hore...
ale ak mas psoriazu,urcite by som zbehla tomu lekarovi...kvoli oblickam...pre istotu

mmm123456789

tak zo státia to určite nebude, keď mám sedavú prácu, nenastojím sa veľa a obézna tiež nie som,,,v pondelok idem k lekárovi, tak som zvedavá čo mi povie...

RNG

Dobre je podkladat si vysoku podusku pod nohy na noc, aby sa ta lymfa, co sposobuje opuchy odliala v noci z noh.
Ja mam na to dost tvrdu penovu podlozku asi 40 cm vysoku. Po case si na to clovek navykne.

ni-ka

opuch noh moze sposobovat cokolvek, okrem ineho napriklad dlhe statie, teple pocasie, obezita, cukrovka, vysoka tlak, oblickova nedostatocnost, ochorenie zil...