Som panna?

Príspevok v téme: Som panna?
Monči363

mozno blbá otázka..ale neviem teda som či niesom? Klasický normálny sex som ešte nemala,(iba orálny - ja som ho robila pusou) on ma iba prstoval..neviem ci mám blanu alebo nie..ale tak môzem o sebe tvrdit ze som este panna, bez ohladu na tú blanu či tam je alebo nieje, kedze do mna penisom este nevosiel?

dakujeem

Monči363

práve preto sa pytam ci som alebo nie..lebo je to také diskutabilné
sex ako taký som este nemala, ale bozkavanie a veci ktoré som spomínala uz žiaľ boli, aj ked to teraz trochu lutujem, ale čo sa stalo sa stalo, už to nevrátim spať. Ale som rada, že to nezašlo ďalej. Aj ked to vsetko bolo z lásky (aspon teda z mojej strany, viem ze jemu slo hlavne o ten sex, no ja som ho lubila)

oeo

monči, záleží ti na tom, aby si o sebe mohla hovoriť, že si ešte panna? Tak prečo robíš takéto veci, z ktorých vyplýva, že tou pannou už dlho nechceš byť? Nedá sa byť jedno i druhé.

Zhrňme si to: videl ťa nahú (aspoň teda tvoje intímne partie), aj ty jeho, jeho prsty boli v tvojej vagíne a jeho penis v tvojich ústach. Možno technicky panna si, ale duševne už nie. Prosím, už viac nerob tieto veci. Až raz príde skutočná láska, budú ťa tieto spomienky na intímnosti s iným mrzieť. Nechoď ďalej.

Panna je čistá nielen telom, ale aj srdcom. Túži sa zachovať pre jedného jediného a svoje panenstvo mu chce darovať. Chce mu povedať: ty si prvý, ktorý ma vidí nahú, prvý, kto sa ma môže takto dotýkať, prvý a jediný, komu budem patriť. Si prvý, ktorého sa ja budem takto dotýkať, ktorého budem chcieť urobiť šťastným. Moje telo nepatrilo ešte inému. Panna vie, čo cenné má a stráži si to ako drahú perlu. Neskúša, čo môže robiť, aby ešte "zostala pannou" a čo už nie.