Neznesiteľné, dlho trvajúce pálenie

Príspevok v téme: Neznesiteľné, dlho trvajúce pálenie
Vannesska

Dobrý deň. Chcela by som Vás poprosiť o rady a skúsenosti, lebo ja som už bezradná. Môj problém začal pred mesiacom. Mám stáleho partnera, s ktorým sme prestali používať ochranu pri styku. Takže som vzniknuté komplikácie pripisovala práve tomu. Nakoľko v zápätí sa začali moje problémy prejavovať, pri močení - pálenie, svrbenie, krv. Za krátko sa zistilo že mám zápal močových ciest. Antybiotiká, Urinal, brusnice, urologické čaje. Problémy neustupovali, len mierne. Hneď do toho som dostala menštruáciu. Vonku 35 °C, neznesiteľné horúčavy, hygienické vložky, zápalu som "pomohla". Po skončení menštruácie som sa začala liečiť u gynekológa. Predpísal mi Clotrimazol vaginálne tablety a masť. Tablety nič moc, masť ma ničila(neznesiteľné pálenie). Kontrola po týždni, stav nezmenený. Predpísané ďalšie lieky, vaginálne čapíky, masť Fungicidin, zmiernila pálenie, čapíky tiež pomohli. Kontrola po týždni a konečne Cytológia a vyšetrenia, ktoré skôr, pre opuch neboli možné.(na výsledky musím čakať cca 2 týždne) Cítila som sa dobre a takto som to reprodukovala lekárovi. Dnes - tri dni po kontrole, neznesiteľné pálenie pri močení, po močení, pred močením. Nezaberá nič. Neviem ani identifikovať čo presne páli, asi všetko. V liečbe samozrejme pokračujem bez prerušenia. Už neviem čo mám robiť. Poradťe mi. Ja som bezradná. Ďakujem

matway

Vannesska, na tomto fóre čítam stále opakujúce sa problémy, a za všetkým je zväčša stále to isté, takže asi preto tá moja reakcia. Každý/á je tuzúfalý, ale každému je čo poradiť, pomôcť, len keby si viac uvedomovali, že zdravie sa nedá opraviť ibalginom, či acylpyrínom, keď do seba tlačia chémiu, konzervanty alebo toxíny!

Osobne som mal problém, kedy som nespal osem mesiacov, a doktori mi nevedeli pomôcť. A práve takých je tu mnoho, ktorým nevedia doktori pomôcť, čo ma primälo k tomu, že po vlastných skúsenostiach a rokoch trápenia a zisťovania, som dospel k riešeniu, jednoduchému riešeniu, ktoré teba trochu urazilo, či zaskočilo. Je fakt jednoduché, a na cca 1500 problémov.

Vannesska

Ja som poprosila o radu, keďže som už tak ubolená, že som si už sama inak nevedela pomôcť a váhala som, lebo sa cez internet nezvyknem radiť, presne kvôli jednej veci. Ľudia mnoho krát neradia, o čo v prvom rade na takýchto fórach ide, ale chytajú sa gramatiky, preklepov, dvojzmyselných viet, všetkého, poučujú, ale podstata, ktorou je - dať radu človeku, ktorý o ňu prosí, tá je vynechaná. Ďakujem aj za radu od "matway" , samozrejme že toto som riešila ako prvé, ako som spomínala v príspevku. No snáď tie predošlé rady neboli až tak HROZNÉ.. veď si predávame skúsenosti. Ja ďakujem za rady a usmernenie. Veď sme ľudia, tak sa tak správajme.

m8

aj ten najsvätejší chlapec či dievča z neba vševedúci nespadol. možno ak by bol už vyštudovaný gynekológ :)

Vannesska

Hej haló pokoj,. Ja som vďačná za každú radu, nemusíme posudzovať a prudko reagovať, veď každý môže prispieť svojim názorom a pokiaľ ide o môjho partnera už podstúpil vyšetrenia. Ďakujem Vám za rady.

matway

HROZNÉ: čítate po sebe, čo napíšete? Jednoducho sa zamerajte na parazity, baktérie a vírusy. Váš sex. život, musí byť aj riadený, usmernený práve vaším partnerom, ktorý pri nechránenom sexe môže, ale aj nemusí, prenášať rôzne patogény! Bohužiaľ, je to partner, čo by mal pri tom s vami aj komunikovať, tu vidím základ úspechu riešenia problému...

m8

lactacyd je fajn síce neviem do akej miery, ked predtým to ženy nemali a boli ok :) no určite na zápal ti nepomože, ani babske reči biely jogurt,..možno na chvýľu...rosalgin určite, možno troška drahší ten aplikátor ale nestratí sa ti a ostane ti, ak znovu budeš mať problém. mykoza je potvora, raz ju dostaneš a môžeš si byť úplne istá, že sa kedykoľvek môže vrátiť :/ mykoza sa zvykne objaviť po antibiotikách je možné keď si mala ten zápal močáku a dostala si antibiotiká sa ti spravila mykoza. kúp si aj probiotiká. vždy keď ideš užívať antibiotiká užívaj aj probiotiká. podľa návodu. antibiotika ničia črevnu floru a plesne hurá usadia sa tam. preto probiotiká.
držím palce nech ti je čím skôr dobre :)

kablica

vysetrenia indikuje a vykonava osetrujuci lekar, takze anonymna rada cez internet je uplne irelevantna a moze byt aj nebezpecna.

m8

možno aj priateľ na teba prenaša mykozu, lenže u chlapov sa to nijak neprejavi. nie že by ti bol neverny, kludne aj od teba to ma, je treba preliečiť aj jeho. neviem ako, ale pátraj na nete, napr. forum modrykonik.sk tam su tiež podobne temy. alebo gynekologička

Vannesska

"m8" Ďakujem za radu, to som ešte neskúšala. Hneď si zaobstarám. Mám Laktacyd, ale to už ani necítim žiaden rozdiel.