Herpes? Už som zúfaly

Príspevok v téme: Herpes? Už som zúfaly
Wattch

Dobrý deň.
Pred pár dnami sa mi pod ústami pod ľavým kutikom cca 5mm objavila chrasta,najskôr som si myslel že je to len običajný škrabanec alebo niečo podobné ale,po par dňoch sa to začalo zvatšovať a na brade sa mi objavila taká istá chrasta.Je to velmy neprijemné škaredo to vyzerá a je to už dosť velké nateiral som si to "hojivým zázrakom" no však to nepomohlo.Tak som skočil do lekárne kúpiť bionect silverspray je to práškový spray s obsahom koloidného streiebra.Pani v lekárni mi povedala že si to mám striekať ale v popise je písane že sa to nemá používať na tvár,tak neviem.. už som z toho zúfaly nie a nie to zmiznt len sa to zvatšuje,prosím poradťe mi som už zúfaly.
ďakujem za všetky rady.

Wattch

Ahojte,ďakujem vám za rady.

Fľaky sú čoraz bledšie,lieky beriem len druhý ďen a už ma to vôbec nebolí,nepáli.

RNG
prosím ťa ten rotok kokosového oleja mi pomôže v čom ? nestačí keď beriem lieky a mastičku ? nemám s podobnými flakmy skúsenosti,preto sa pýtam samozrejme ak mi to pomôže v uzdravení to hned ráno skúsim.

Dalšia vec,prosím vác kto s tým má skúsenosti,neostanú mi po to neake flaky na tvári ? obávam sa toho.A keď áno ako by som ich vedel odstrániť ? ďakujem.

RNG

Na herpes a ine virusy nepomaha brat atb, ci uz vnutorne, alebo na kozu.Na to si treba zvysit viralnu imunitu, pozri cez Google.sk pod mojim nickom a slovom herpes. Zvysovanie viralnej imunity najma dnes, ked mame coraz viac roznych virusov permenentne v tele a svet obiehaju rozne viralne epidemie je obzvlast dolezite.
Impetigo je najma sposobene bakteriami, ako streptokoky a stafylokoky. Roztok citricidalu vo vode alebo kokosovom oleji to rychlo vyriesi.Roztok v kokosovom oleji pozostava z napr 100 ml kokosoveho oleja s 4 az 8 kvapkami citricidalu, profesional. Treba to nahriat v kupeli teplej vody, dobre premiesat a teple nanasat na vlhku plet, najma na noc.
en.wikipedia.org

Wattch

Všetkým vám ďakujem za rady,dnes som bol u mojej obvodnej doktorky.Je to infekcia dnes u nej bolo 5 pacientov s podobnými príznakmi ako mám já (laky,pluzgiere) vyskituje sa to často a je to lehko liečitelné dostal som lieky cedrox 1000 a mastičku Baneocin hned po pár hodinák ako soms i to natrel a dal tabletku sa to začalo zlepšpovať chrasty sa rozpadly,nebolí ma to, uplne sa zmenila farba bolo to strašne začervenané mám z toho dobrý pocit. Ešte raz vám všetkým ďakujem za rady.

mejty

Mne sa pravidelne vyhadzoval herpes na jeseň a celú zimu,vždy som len natierala rôznymi mastičkami,ale dlhodobo nič nezaberalo, potom som išla ku kožnej (dovtedy som nebola s herpesom) a predpísala mi tabletky ISOPRINOSINE a kúpila som si v lekárni BETAGLUKAN od firmy nefdesanté, to mi poradila kolegyňa, čo je dobre na imunitu a zabralo to, takže ak už teraz cítim na perách, že ma začínajú svrbieť,čo bolo vždy u mňa príznak že sa mi vyhodí herpes, začnem brať tabletky a hned zaberú.

kablica

pozor na to, nemusi to byt herpes, ale aj impetigo, co je streptokokova infekcia koze a moze sekundarne nasadnut i na herpes, netreba to podcenit, pretoze sa moze v pripade oslabenia pacienta rozsirit az tak, ze pacient skonci v nemocnici na antibiotickych infuziach