Štichy v nohe - bez pohybu?

Príspevok v téme: Štichy v nohe - bez pohybu?
Daniela5588

Ahojte, mám trošku zvláštnu otázku. Zajtra mi idú vyberať znamienko na nohe, trošku väčšie ako palec. Samozrejme mi to potom zašijú a dajú tam štichy. Som však profesionálna tanečnica a o týždeň mi pribudlo predstavenie. Myslíte, že by mohlo niečo také ranu veľmi zaťažiť, resp. máte niekto skúsenosti s bolesťou - či sa mi vôbec bude dať hýbať s nohou? Ďakujem veľmi pekne za váš názor.

Reno113

Dobrý deň, mal by som jednu otázku. V piatok mi budú vyberať 4 štichy z kolena, chcel by som vedieť či o dva dni po štichoch môžem hrať futbal. Mal som roztrhnutú kožu na kolene 3cm. Nemal som porušené žiadne svaly, šlach a ani kosti, len som mal otvorenú rano ktorú mi zašili. Štichy mi budú vyberať po 12 dňoch. Mám to už všetko zahojené nemám žiadne problémy pri hociakom pohybe kolena. Chcem len vedieť či som pripravený za 2 dni odohrať zápas. Ďakujem z odpoveď.

embryo

je to individualne, podla toho na akom mieste mas znamienko, je velky rozdiel, ci to budes mas zosite niekde pri pohyblivej casti (clenok, koleno...) alebo napriklad priamo na stehne, lytku... sama najlepsie vies ako budes namahat danu partiu pri tancovani

najrozumnejsie bude, ked sa zajtra spytas priamo na chirurgii ake je riziko potrhania stichov a ci s tym mozes ist po tyzdni tancovat ;-)

mne sa tiez podarilo ucitnut sa na sutazi (judo) pozosivany, stichy to prekvapivo vydrzali a bolest som necitil :-)