Predstieram orgazmus

Príspevok v téme: Predstieram orgazmus
lili99999999

Ahojte, je mi to hlupe takto prispievat ale som zufala, s priatelom sme spolu dva aj pol roka za celu dobu ma neurobil ani raz, zo zaciatku som nepredstierala nic, potom to prislo 1x 2x.... 150x....Niekedy sa snazi aj tristvrre hodinu ale mne sex nic nerobi, pozname sa dobre som uplne uvolnena.. nechcem mu o tom povedat lebo by ma nechal, poznam muzske ego. To ze to nefunguje zatial nevnimam ako problem taky ze nam to nevydrzi lebo planujeme buducnost ale velmi ma to trapi pretoze on ma velmi rad sex a ja ho poslednu dobu odmietam neviem ci kvoli tomu ze aj tak mi to nic nerobi proste sa mi do toho nechce...porade co mam robit?

skorosenior

Pokiaľ pri masturbácii alebo s iným partnerom orgazmus dosiahneš tak proste mu ukáž čo presne a kedy (a čím) má robiť. Vaginálny orgazmus pri styku nemusíš mať ak ho nemáš s inými, nemá ho väčšina žien, ale spraviť by ťa mal tvoj stály partner vedieť rovnako ako ty sama.

Pokiaľ nie a chceš s ním ostať tak navrhujem okamžitú návštevu sexuológa.
Inak by som ti chcel povedať že čo robíš je veľmi škaredé a nefér, len o chlp lepšie ako nevera. Zaručujem ti že skôr či neskôr vám to zničí vzťah pokiaľ sa to nenapraví, Vydrží dosť dlho tak buď ho na milimeter navedieš ak vieš kam alebo sexuológ je predposledná šanca. Poslednou je rozchod, alternatíva zbabraný život.