Som normalna?

Príspevok v téme: Som normalna?
grula

Ahojte. Som tehotna 30tnicka, duchom mladsia :) Tesime sa na babo. Ale casto mi byva tak ukrutne zle, fyzicky, a potom z toho aj psychicky. Som unavena. Tehotenstvo je peklo. Nevladzem. Mam pocit, ze moj muz si mysli, ze som leniva. Polutuje ma tak 30 sekund, pohladka. Ale ja toho potrebujem viac. Viac jeho pozornosti. Neviem, ci vobec rozumie tomu, ze mi je mesiac zle. Niekedy z toho uz saliem. Neviem sa dockat toho, kedy sa uz babo narodi a toto obdobie bude minulostou. Milujem nase dieta, ale tieto stavy su hrozne :( Zazil to niekto podobne? Ako si toto obdobie cakania viac sprijemnit? :(

sewie

kamoska prve mesiace tehotenstva len spala a spala ako medved...:) bola strasne unavena a skoro nic nedokazala robit, neskor sa to vylepsilo! hlavu hore:) bud na seba dobra, prebiehaju v tebe brovske zmeny!

xem

myslím že to sú hormonálne zmeny vy ženy šaliete aj cez krámy a aj pred nimi(pms) alebo aj hocikedy aj ked je mesiac bližšie alebo dalej k zemi to su tie hormonalne výkyvy

skus obmedziť sladké (nápoje keksíky kolačiky cukriky atd.. ) a sprav si ovocnú misu z ovocia ktore mozes ale zeleninový nápoj z rozmixovanej zeleniny a pridaj aj kusok ovocia budeš kludná a zdravá (snáď)

jgds

A v koľkom si mesiaci? Pretože toto väčšinou pretrváva len do tretieho mesiaca :) treba len vydržať a tešiť sa na bábo :) Skús si zapnúť TV (keď máš tie nevolnosti)