Menštruácia za menštruáciou

Príspevok v téme: Menštruácia za menštruáciou
Marylyin

Dobrý deň, pred 14 dňami mi skončila menštruácia.Včera som však začala mať taký ružovkastý výtok.Dočítala som sa, že to môže byť náznak tehotenstva.S priateľom sme to vylúčili, dávame si veľký pozor, aj keď áno stať sa to môže.Test som si ešte nerobila. Nebývam vôbec hladná, skoro vôbec nejem, ani nemám mdloby, a divné chute, nechodím často na záchod, už len preto som to vylúčila.Dnes mám výtok už krvavý, no menštruácia to nieje.Nič ma nebolí, nemám kŕče. Môj cyklus trvá vačšinou normálne 30-33 dní no teraz po 16 dňoch prišlo toto, čo sa mi ešte nestalo. Môže to byť aj to že sa mi upravuje PH? Nemáte s tým niekto skúsenosti? Chystám sa ku gynekológovi len som zatiaľ zvedavá. Ďakujem

Marylyin

Tak výtok už nemám, ale začalo ma pichať v pravom vaječníku, teda ak to vaječník je... V každom prípade asi je inak by som výtok vôbec nemala.

Biela Kobra

Často je veľmi relativny pojem, lebo ide o vec veľmi individuálnu (pre niekoho je často raz za mesiac, pre iného dvakrát denne :)), ale ak je sliznica mechanicky poškodená stykom, tak môže nastať krvácanie, aj keď iné príznaky ako pri menštruácii sa neprejavujú. V tom prípade stačí pár dní dať si pokoj. :) Ale aj tak by som pre istotu zašla ku gynekológovi.

Marylyin

Ano s partnerom mavame často pohl.styk a keďže niesom na to zvyknuta tak to môže mať takýto účinok vravíte? Každopádne ďakujem za názory :))

Biela Kobra

Ovulácia to môže byť, ale je nepravdepodobná, keďže pred 14 dňami ti skončila menštruácia, tak je to cca 20. - 22. deň cyklu, ovulácia býva medzi 11. - 14. dňom cyklu. Zvyčajne :)

Biela Kobra

Špinenie alebo krvácanie medzi cyklom býva príznakom rôznych problémov. Napríklad hormonálnej nerovnováhy, myómov, niekedy aj pri prílišnej sexuálnej aktivite. Návštevu gynekológa neodkladaj - nemusí ísť o nič hrozné, ale radšej skôr ako neskôr.