Biele zuby

Monika_575

Ja odporúčam vyskúšať ambulanciu DentalPlus, ceny sú primerané kvalite a profesionalite. Minimálne za pokus stojí konzultácia. Tieto všelijaké "domácke" recepty nie sú už v dnešnej dobe veľmi spoľahlivé. Nech sa páči, link na kontakt tu: www.dentalplus.sk

Ideal

Ahoj,
bělost jde ruku v ruce se zdravím :) Já se o svoje zuby starám až choulostivě, ale dřív to byla bída. Docela super informace jsem našla tady na té stránce
www.prevencezubnihokazu.cz

Tusan

:D Kazdy si moze uplne jednoducho pozriet ine diskusie na tomto portaly a zistit, ze je tu kopec diskusii, v ktorych mate tie Vase linky do eshopu a na to video. Stale to iste sa tu opakuje diskusiach a nie som jediny, kto Vas odhalil, uz tu boli aj dalsi predtym co Vam na tie reklamy nenaleteli..

zuzi74

Tusan, ty si chory clovek. Ved ja tu pani ani nepoznam a ziadne adresy e-shopov tu nevkladam, ale to ti budem zbytocne vysvetlovat. Aj tak to tu vymazu, tak uz kasli na to.

Tusan

Nerozumiem preco si opat tato pani Ďatková, majitelka eshopov s aromaterapeutickymi produktmi (zuzi74) vybavila vymazanie mojich komentarov, ktore ju prezradazaju, ze si tu len robi reklamu a preco jej nevymazu ti komentare s url adresami, ktore som jej tu vsetky vo forach pooznacoval, kedze urlky sa sem vkladat nema a ide o jasne reklamy! Pani Datkova, robite si tu trapnu reklamu, mate tu asi milion prispevkov v roznych forach a nie som prvy, kto vas tu odhalil. Tou velkou snahou o kazdodenne mazanie tychto komentarov, ktore Vas prezradzaju, len potvrdzujete, ze sme Vas tu mnohi uz odhalili.

osamelyvlk

hlavne je dolezite prestat fajcit a pit kavu. Bielenie je zbytocne ak sa tychto dvoch zlozvykov nezbavis. Tie sposobuju zltnutie zubov a tiez vraj bylinkove caje.

zuzi74

Tusan, ja chapem, ze sa ma snazis presvedcit o tej paste ze je TOP lebo ty sam nemas po nej ziadny problem a ani dalsi ludia, ktori prispeli recenziami. Ja som vsak ten problem mala. A mozno aj niekto iny, len jednoducho neprispel, tak ako som ani ja neprispela ziadnou recenziou.
Co sa tyka tej sody a soli, tak tie pouzivam naozaj len sporadicky. To neznamena, ze ked som tu napisala, ze sa to nema robit castejsie ako 1-2x do mesiaca, ze to aj ja robim v tychto intervaloch, tak mi tu prosim nepis, ze si vymyslam. Co by mi to pomohlo? Ako som pisala, pri Elmex paste som tie problemy nemala. Na prehliadku k zubarke chodim pravidelne kazdy rok a takisto som raz rocne navstevovala aj dentalnu hygienu.
Skus si pozriet toto video preco som sa rozhodla pre olejovu pastu a co mi zuby chrani pred zubnym kazom.
www.youtube.com

Tusan

Aha, ale tak povedz rovno, ze ty povazujes za skodlivy dokonca aj fluorid. Co ti potom chrani zuby pred zubnym kazom? ... Pasty Crest, resp. cela znacka Crest, je jednotka na americkom trhu co sa tyka kvality a rovnako za jednotku je povazona aj celosvetovo, takze pripisovat takejto vysokokvalitnej paste tvoje krvacanie dasien je velmi prehnane. Navyse ked nepoznam cloveka, ktory by si tu pastu neoblubil hned po prvom vyskusani, ani cloveka, ktory by ju kritizoval. A nevidim ani v tych recenziach skutocnych overenych zakaznikov jedineho, ktory by tej paste nieco vycital. A tych recenzii tam je teda dost vela... Treba prezriet internet, aj zahranicne weby, je to TOP pasta. Z tej pasty ti dasna urcite nekrvacaju. Mozno ich mas prilis precitlivene alebo zapalene, treba si to dat normalne vysetrit u zubarky, ale nezvalovat to na pastu, ktora za toto urcite nemoze.
Taktiez si pisala ze pouzivas na zuby aj sol, to tiez dasnam velmi skodi. Aj mne by dasna krvacali, keby som si ich suchal solou alebo sodou. Navyse neverim, ze z pasty ti dasna krvacaju z vysoko abrazivnej a pre dasna velmi agresivnej sody a soli ti nekrvacaju. To uz vyzera trochu vymyslene... Kazdopadne FAKTY su take ako vidno v recenziach stoviek ludi, ktori napriklad aj tu pastu Crest naozaj niekedy zakupili a pouzivaju dodnes. Vratane mna, tu pastu pouzivam uz 4 roky a som maximalne spokojny, kedze je to svetova jednotka.

zuzi74

Tusan, ja som si tu pastu Crest kupila prave kvoli tym odporucaniam na Heureke. Sodu bikarbonu som este v tom case nepouzivala, chcela som najskor skusit tuto pastu. Dovtedy som pouzivala zelenu pastu Elmex sensitive plus a z nejakeho blbeho napadu som si objednala ten Crest. Dlhodobo pouzivam zubnu kefku Curaprox ultra soft a bez dentalnej nite by som nesla ani na krok. Pre mna je to jedina zachrana, ak sa mi dostane nieco do medzizubneho priestoru, pretoze sparatka mi nepomozu. Vecerne cistenie zubov pastou + medzizubnou nitou si uz ani neviem predstavit. Vratila som sa docasne k paste Elmex, pri ktorej som inak ziadne problemy nemala ale teraz pouzivam uz len olejovu zubnu pastu, ktora neobsahuje skodlive tenzidy ani fluoridy.