Z čoho mi zhustnú vlasy

Maria Horvath

Nie je to pravda :) .. vôbec nejde l generiku dá sa všetko zmeniť .. ak chceš huste vlasy musis jesť a samozrejme veľa vitaminov a podobne .. já odporúčam www.chinin.shop mne to pomohlo a naozaj narastlo za 1 mesiac .. 6 cm ale samozrejme ide aj o tu stravu .. a nepiste o gemetike a blbosti:) pretoze vsetko sa da zmenit ak sa chce . a samozrejme aj genetika sa da zmenit alebo nabehnuttt ♥️

zuzi74

rukolka ak si mala huste vlasy a zmenilo sa to, moze to byt aj nevhodnou stravou. Pamataj, ze same od seba len tak nic nezacne. Vzdy je nejaka pricina len ju treba hladat. Popozeraj na nete co treba pridat do jedalnicka, je tam toho dost.

1vilaamalka

používam bezfarebnu hennu - pridavam si do nej aj arganový olej a éterický olej cédrové drevo a ylang ylang...
(kupujem na eshop.natureal.sk)

kikarika1

ja mám tiež vlasy oničom....natáčam si ich na suché natáčky (stredne veľké) a potom vlasy vyzerajú bohatšie, sú pevnejšie a od pokožky hlavy sú zdvihnutejšie ...zafixujem lakom Taft a idem... :D

rukolka

ja mám ten problém, že ja som pred dvoma rokmi mala pekné zdravé husté vlasy ale sa to nejak postupne začalo meniť neviem čím. Moc si vlasy nežehlím ani nefenujem neužívam HAk len tak samé od seba to začalo.

Sejla

ak mas tenke vlasy, skus si na ne davat hennu, ta ich obaluje tenkou vrstvou, kazdym farbenim su hrubsie, mozno to pomoze.

LMarika

Ja som sa raz u kadernicky stazovla, ze mam riedke vlasy. A ona mi nato, ze moje vlasy vobec nie su riedke, len su tenke. A naozaj. Ked mi vypadne vlas a porovnam moj vlas s vlasmi inych ludi, tak je to fakt brutalny rozdiel. Kedze mam vlasy celkom rovne a smer rastu tiez taky nahovno, ze neodstavaju od pokozky, ale posobia dojmom, akoby boli na tej pokozke prizehlene, vyriesila som to tym, ze si dam 2 az 3x za rok urobit trvalu na take natacky, ktore su spomedzi drevenych natacok najhrubsie. Natacky na trvalu su sice vsetky tenke, ale tie uplne najtensie by mi urobili drobnucke kucierky a tieto, co pouzivam, mi viac-menej iba opticky pridaju na objeme vlasov a kucery nie su take drobne je po probleme. AK chcem, aby kucery zmizli, po umyti vyfukam vlasy kulmofenom a vtedy sa na objem zdanlivo javia byt este hustejsie. To je jedine, co pomoze. Vlasy ale musia byt aspon polodlhe, nie celkom kratke, aby bol viditelny efekt.

Shayleen

Nič nepomôže. Mám tiež tenké vlasy a okrem Yves Rocher spray na tenké vlasy mi nič nepomohlo. Genetika ostane genetikou