Stretavanie s opacnym pohlavim vo vztahu?

Príspevok v téme: Stretavanie s opacnym pohlavim vo vztahu?
lienocka2808

Zdravicko, chcem sa opytat na vas nazor, kedze s priatelom sa o tom rozpravame a mame na tuto temu odlisne nazory. Jedna sa o stretavanie s kamaratkami a byvalymi priatelkami nie casto priklad 1-2x za rok. Kedze nechcem svojho priatela obmedzovat tak som mu povedala, ze problem mi to nerobi s par kamaratkami ma uz zoznamil. Co mi ale problem robi, ze by sa s nimi stretaval vo vecernych a nocnych hodinach co som povedala, ze by mi dost vadilo. Na to mi argumentoval, ze mu nedoverujem a podobne, ze su to jeho kamaratky,co spoznal davno predomnou. Sme spolu 3 roky, inak vsetko ok. Aky mate na to nazor? je to ok alebo to uz nie je ok? Priatel je velmi spolocensky clovek, a nerada by som ho obmedzovala, na druhej strane nechcem aby to presiahlo nejaku vhodnu hranicu.

Nina.

Čo sa týka chlapov - tak stretávanie či už s ex, alebo s kamarátkami mi príde dosť ohrozujúce pre vzťah. U ženy je to iné, aj keď to znie všelijako, ale ono je to naozaj tak, že muži nevedia ženy vnímať, len ako kamarátky - na 99 percent. Jedine, že by pre neho bola vyslovene neatraktívna, ale ani neviem či som niekedy poznala chlapa, ktorý by sa stretával s nejakou ženou, ktorá by pre neho nebola ani trochu atraktívna.
Čo sa mňa týka tak väčšina mojích kamarátov sú chlapi (čo sa kamarátstiev týka, tak sú tisíc krát lepší a dôveryhodnejší ako ženy - kamarátky), takže keby môjmu priateľovi vadili kamaráti, tak by vzťah nemal šancu, pretože by mi ostali možno dve kamošky, pretože ostatní sú chlapi :D

nikinka22

v dnesnom svete sa maloktoremu chlapovi da verit (aj zene) a preto je na mieste ze ti to vadi a ja by som mu to neotlerovala..

suhlasim s peppy

ale nastastie mam muza ktory vie, ze by mi vadila kazda sukna :D takze ked niekam ide snazi sa, aby tam boli len chlapi :D ale aj to sa momentalne nestava a ked dakam ideme tak spolu :)

lienocka2808

delete,priatelia su doleziti to mas pravdu. Ale ja povazujem za priatelstvo to, ze medzi dvoma ludmi nebolo nikdy nic sexualne to je priatelstvo alebo kamaratstvo. Akonahle medzi sebou uz mali sex tak to napatie tam bude vzdy. To je ten rozdiel medzi stretavanim sa kamaratov a byvalych partnerov. Vies ano dovera, ale nie slepa, kolko ludi uz na to doplatilo :(

Delete

nečítal som čo sa písalo predtým ale priatelia sú v živote človeka veľmi dôležití... Ak budeš mať takýto názor a bude ti to vadiť tak si nedôverujete! Váš vzťah sa určite rozpadne.

lienocka2808

ja sa snazim byt tolerantna, ale nie na ukor mojich pocitov. Stoji ma vela sebazaprenia aby som nebola stihacka. Mozem povedat, ze som este tolerantny clovek. Ale musim vidiet, ze aj na druhej strane je nejaky zaujem o kompromis. Samozrejme nie je to idealny stav stretavanie s ex. Ale ako vravim, ja nikomu zakazovat nic nebudem. Clovek si sam musi uvedomit, ake veci ublizuju jeho partnerovi...

peppy

No ja len ziram, ze aki ste tu niketori ohladuplni. Chcela by som vas vidiet, ze ci aj vo vasich vztahoch by vam to nevadilo, keby sa partner flakaval s ex. Ci tu len teraz hrate formy.
A co sa tyka mna, tak ja by som to teda nestrpela. Ano! Som asi netolerantna svina. Ale nevidim dovod aby sa moj partner stretaval s byvalou. Ked sa chcu stretavat tak sa nemali rozchadzat. A ak sa tu aj niektori stretavate s byvalymi poprip sa opijate s kamaratkami tak tie dnesne vztahy potom aj tak vyzeraju ako vyzeraju. Nehovorim, ze ked mate vztah aby ste sa nikde s nikym nestykali ale travit hodiny s ex a tvarit sa, ze aki ste dobri kamarati mi nepride normalne.

lienocka2808

multilevel dakujem za nazor. Ja to vobec nevytahujem, len sme sa o tom tak nedavno rozpravali uz pod alkoholom troska, a povedal mi, ze by sa s nou znova stretol. tak ako som pisala vratilo sa mi to vsetko naspat. A uprimne ked s nou znova pojde v klude nebudem, ale co uz. zakazovat mu nic nebudem. Vie,ze by mi vadilo keby to bolo tak ako minule do noci s odprevadenim, tak je len na nom ci to bude respektovat alebo nie. Ak nie, pre mna je toto uz potom dovod rozmyslat, ci ma vztah zmysel.

MultiLevel

A to co opisujes hm....neviem aky je tvoj partner, ale byt tak dlho vonku s byvalkou sa mi nezda v pohode....toto by uz trosku aj mne vadilo. Ved ist si sadnut na hodinku, dve, je ok. Ale byt s byvalym partnerom vonku 6 hodin, je uz trosku moc nie :D Sama neviem o com by som tolko kecala s byvalym hihi. Odprevadit ju je tiez velmi mile, ale potom by sa mal rovnako spravat aj k tebe...a vidis, pises, ze teba odprevadza sporadicky :D Nie som za ziadne obmedzovanie partnera, skutocne nie. Ale tvoj priatel by mal pochopit, ze jeho spravanie je trosku nefer voci tebe. Pokecajte o tom. Prejav mu svoju doveru a len mu vysvetli, ze sa ta dotklo, ze ju odprevadil pomaly pred dom a s tebou chodi takto sporadicky. A tych 6 hodin mohol kludne travit s tebou. Avsak, ak toto nerobi prilis casto, nerob zas z komara somara. A najma - ak to patri uz do minulosti, v ziadnom pripade to nevytahuj neustale. Stalo sa, vysvetlili ste si to, bodka.

MultiLevel

S byvalymi partnermi sa nestretavame, bola to spolocna dohoda po niekolkych prihodach, kedy som zistila, ze obcasne pisanie si s byvalymo pocasi a krajine, kde teraz zije, berie ako znak toho, ze ho este stale milujem....Tak isto, partner ked par raz natrafil v meste na byvalu a bol k nej normalne mily a slusny, musel potom niekolko tyzdnov riesit jej srdcervuce smsky o tom, ako jej chyba. Prosto, stretavanie sa s byvalymi casto nerobi dobrotu.
Avsak s kamaratkami a kamaratmi sa stretavame. Ci uz spolu alebo osobitne. Lenze nemam takeho muza, co by vyslovene vyhladaval spolocnost svojich kamosiek. Musi sa skutocne extra nudit, nemat ist s kym von, a hlavne, musim byt ja niekde na opacnom konci krajiny, aby zavolal len tak sam od seba kamosku von. Tak isto, ak som s partnerom doma, nenecham ho osamote a nezavolam kamosa sadnut na drink. Ked uz tak, ideme vsetci, velka partia. Jednoducho, robime take veci, ale cielene ich nevyhladavame :)

lienocka2808

No to sa stalo pred rokom a pol. Ale teraz sa mi to znova vynorilo ked sme sa rozpravali, ze ked bude moznost tak s nou znova pojde von. Tak odvtedy zas nad tym premyslam a spomienky sa obnovili. Ako nemyslim si, ze by k nej nieco citil, to urcite nie, ale proste mne to vadi. Ved ked nema postranne umysly teda, preco s nou nejde napr. v sobotu alebo v nedelu o tretej von a nech je do osmej doma. si myslim, ze 5-6 hodin byt s jednou osobou vonku je az az.