Bolest brucha!

Príspevok v téme: Bolest brucha!
matka2222

včera večer ma bolelo brucho ,takmer cele aj po bokoch ako su čreva,nie žaludok . Cely den dnes v pohode a teraz to zas začalo ako aj všera pritom cely den v pohode,jest mi chuti ale brucho mam nafuknute a posledne dni skoro vobec neprdkam :( ale na velku som bola aj včera aj dnes.Možu to byt zastavene vetry ? alebo?

Kýčera

Tak,tak,pojedli si nie NIEČO,ale VŠELIČO a aj to všeličo zle skombinovali,veď boli sviatky.Hlavne,že Ti je už lepšie.A vláknina Ti nepomôže na uvoľnovanie vetrov,tá má iný efekt-pomáha pri vyprázdňovaní-zápcha.

matka2222

Dakujem,včera to bolo o kúsok lepšie aj sestra mi vravela že má ten istý problém posledné dni,že by sme niečo pojedli? Dnes kúpim psylium to vždy pomôže len teraz nemám doma.Ten žlčník to asi nieje.

Kýčera

Knaja-máš pravdu,všetko by z nej vyletelo a
brucho by spľaslo.Matka 2222-nejedz všetko,môže za tým byť aj zápal,či podráždenie žlčníka,ale prvú pomoc sme Ti už poskytli,a tá platí aj pre žlčník.Ešte skús čistú bielu pálenku pri kŕčoch,ak je to žlčník,kŕče poľavia.A nasaď si diétu!

matka2222

emalea ,ano bola som to ja ale to už mam daaaavno poriešene a nie nemam problemy s mechur a cikanim.Dala som si dietu a uvidim ako sa budem citit ,možno mi škodia teraz tie kombinacie jedla cez sviatky ale neprejedam sa nejak.

emalea

matka2222, od istého času nie je vidieť IP adresu prispievateľa, ale mám taký dojem, že pod tvojim nickom v minulosti nikto /bola si to Ty???/riešil aj močové cesty /cikanie krvi apod./ nemohli sa to ohlásiť močové cesty??? Keď mala zápal moja dcéra pár dní ju bolelo celé brucho, prestalo to, až keď začala užívať ATB.

Najčítanejšie články