Vydrží to?

Príspevok v téme: Vydrží to?
teengirl

Ahojte. :) Mám 15 rokov a vzťah s 18-ročným chalanom. Sme spolu 5 mesiacov. Je úplne úžasný, je mi stále oporou a všetko je obojstranné. Moji rodičia s tým nemajú vôbec problém, práve naopak, majú ho radi a rovnako aj jeho. :) Za tú krátku dobu chodenia máme spolu krásne zážitky, na ktoré sa nedá zabudnúť. Hádame sa len občas. Aká je pravdepodobnosť, že nám to vydrží? :) Pýtam sa kvôli veku, pretože sme dosť mladí.

ladyblack

Pokial vam to klape, je zbytocne nad tymto premyslat, ked vam je teraz spolu dobre, bud za to rada, uzivaj si cas straveny s nim a ine neries. Inak uplny suhlas s jarmikla

pojasena123

ahoj :) mam 16 a chodim s 25 rocnym, uz rok a pol a drzi to. Vsetko ide ked sa chce. Reci je vsak okolo toho neurekom. Nevsimaj si to, zbytocne budes velmi smutna. Poznam aj pary ktore boli spolu od skorej puberty a momentalne su zobrati, s detmi ktore su zhodou okolnosti moji najlepsi kamarati :) cize no stress, uzivaj si pritomnu chvilu, pripadne sa tes na buducnost a predstavuj si a snivaj ak ti to robi radost. :)

jarmikla

no ja napisem len tolko, ze tym ze mas 15 ci chces alebo nechces, caka ta obdobie plne zmien. Kym z teba bude napriklad zrelšia 20tka este vela vody pretecie a aj tvoje hodnoty, pohlad na svet a na ludi okolo a aj na seba samu sa poriadne zmeni,tak to ma byt a patri to k dozrievaniu. A kedze priatel ma 18, tiez ho toto cele caka tiez. Preto si myslim, ze vydrzat vam to moze,ale treba ratat s tym, ze zmena ktora vas caka, moze byt velka a ze priatel sa ti teraz paci ale ked troska viac dozrejes mozno budes na muzoch preferovat a hladat uplne ine hodnoty a kvality ako teraz.Ono vas vztah je vasim vekom ohrozenejsi,lebo sa menite a tym padom vztah ktory mate dnes bude uplne iny o dva roky a to hlavne kvoli tomu,ze obaja ste v case dospievania

liecitel

Moj nazor je takyy ze uz len tym ze si tu napisala a polozila taku otazku sveci o tom ze tie prekonane,,krizy,,nesu uplne prekonane inak by si nemala ziadne pochybnosti bez ohladu na to co rozpravaju ini.ci?

milli11

Slobodna,

s tym, co si tu napisala,

"nikdy si nedaj kecať nikomu do svojho vzťahu, lebo vždy keď sa ti do neho začnú starať iní, tak sa to pos..."

uplne suhlasim.

Presne takto sa skoncil moj posledny vztah. Lebo dal viac na reci a klebety inych, ako na to, ako som sa k nemu ja spravala.

teengirl

Ďakujem všetkým. Tak niečo sme už prekonali. Nie každý má na ružiach ustlané a prišli aj nejaké "krízy", ktoré sme hneď prekonali. :)

ololo

teengirl- vidieť že si ešte mladučká lebo ináč by si vedela že každá dvojica a každý človek je jedinečný. Čiže u niektorých to môže vydržať a u iných nie. Vychutnávaj si teraz čo je a kašli nato čo bude. Budúcnosť sa vyvinie sama a ty ju neovplyvníš lebo čo má prísť príde aj ten rozchod. Netráp sa čo bude a vychutnávaj si čo je.

flegma

Slobodna, len to tu nehraj a vytiahni tu kristalovu gulu, tolko tem tu caka na odpoved :D
teengirl - kto druhi? ved pises, ze rodicia ho maju radi, nik dalsi ti uz do toho nema co kecat...

Slobodna

Niekedy mám pocit, že si ľudia myslia, že sme tu veštice :)
Dám ti len jednu radu - nikdy si nedaj kecať nikomu do svojho vzťahu, lebo vždy keď sa ti do neho začnú starať iní, tak sa to pos... Vzťah je o dvoch ľuďoch, nie o troch, štyroch alebo tisícoch z fóra. Či to vydrží záleží len na vás dvoch. Či pri prvom probléme budete hľadať ľahkú cestu a útechu u niekoho iného, alebo ho budete spolu riešiť a spolu ho aj prekonáte - to posilňuje vzťah, nielen krásne zážitky.

teengirl

Aby som sa správne vyjadrila. :) Skôr chcem vedieť, či ste si niečo podobné zažili alebo či poznáte prípady, že spolu chodili od puberty a drží to. :) Nešpekulujem, len niekedy mi reči ostatných dávajú chrobáka do hlavy. Snažím sa to ignorovať, ale sú veci, ktoré sa nedajú prepočuť.