Prvykrat v zivote na gynde

Príspevok v téme: Prvykrat v zivote na gynde
kikaaa

Ahojte.....mam problem vytok ako ryža ,svrbenie palenie...co to može znamenat??? u gynekologa som nikdy nebola ,ale dnes som nabrala odvahu a som sa objednala ,čiže v piatok idem na prehliadku prvykrat v zivote.ALE bbojim sa :::chcem sa opytat ako to tam chodi??? je tam kabinka na vyzlecenie sa? to sa mam normalne vyzliećt do pol pasa do naha? a potom si ist sadnut na tu kozu ,ci ako sa to vola???

mixta

pekne, tak to sa musite natierat obaja. A ked si vedela ze mas zapal preco si s nim dalej spala??? Nestaci ze sa budes liecit len ty, musi aj on. Inac sa nakazis opat. A nesulozit a natierat dokym priznaky nezmiznu aj mesiac ci viac.

kikaaa

Ja zapal už mam asi už dlhsie mozno aj 4 mesiac stale mi to preslo a vratilo sa :( a nakazila som tym už asi aj partnera lebo svrbenie pocituje aj on

chachacha

Mixta tak to nemalo chybu s tým rozbehom som sa rozrehotala keď si predstavím ako takto žena skáče na kozu :-DDDDD
Kikaa vážne nečakaj a kúp si niečo z lekárni lebo to ako píšeš už je dosť rozšírené a čakať do piatka je blbosť. Sestričke si mohla povedať že máš akútny problém a chceš hneď sa dať vyšetriť.

mixta

do piatka je este vela casu. Skoc do lekarne a kup si ten Canesten kombi. Treba uz teraz nieco robit lebo sa ti to moze rozsirit hlbsie a vzniknut z toho skaredy zapal. Zisti si ktora lekaren ma pohotovost a chod. U nas stoji okolo 7 eur takze takych cirka 10 eur ber. Len necakaj do piatka. Dnes mas len utorok.

kikaaa

Ja sa už bojim odteraz :( a piatok sa už bliži ,božeeee mam strach ...diky za rady potom napisem ako to dopadlo ale to svrbenie je už neznesitelne a ten vytok brutal ryza

mixta

nie robim si srandu, z predu, kde sa chces z boka tam trepat, jasne ze z predu. Neboj sa, lekar bude vediet ze si tam prvykrat tak ta nasmeruje aj zadocek ti nasmeruje ako blizko mas sa vysunut na kozicke. A oblec si bud tu suknu, saty alebo dlhsie tricko ci svetrik. Ponozky si mozes nechat. Niektore sa ani nevyzuvaju z topanok.

mixta

je to rozdielne, kazdy lekar to moze mat inak. Niektori maju kabinky v cakarni, ano aj tak som uz videla, iny pri sestricke a inde su u lekara. Podla toho ako si ktory lekar zariadi.
na kozu je najlepsie naskocit s rozbehom asi v dlzke dva metre, niektori maju aj skakaci mostik.. ale musis sa trafit inac mas uraz :D