Svojpomocná skupina SF BB

Príspevok v téme: Svojpomocná skupina SF BB
anonymkasf

Ahojte, neviete, či je v BB alebo ZV nejaká svojpomocná skupina pre ľudí so sociálnou fóbiou, úzkosťami, vyhýbavou poruchou osobnosti a pod.? Mal by niekto záujem o takúto skupinu? Nie som odborníčka, len rada by som spoznala ľudí, ktorí majú podobné problémy, s ktorými si môžeme vzájomne poradiť a aj organizovať spolu nejaké voľnočasové aktivity alebo tak.

anonymkasf

kika77, skupinu sme nezriadili, pretože sa nenašlo dosť ľudí, ale napíš mi svoj kontakt sem alebo na adresu skupinabbzv@gmail.com a dám ti vedieť, ak sa to niekam pohne.

anonymkasf

NO2 - Nemám na to racionálny dôvod, dá sa povedať že to robím už od detstva. Pri týchto veciach je ťažko určovať z čoho vznikajú.

anonymkasf

Kus kus - napíš mi prosím na mail skupinabbzv@gmail.com, aby som mala na teba kontakt a ak zistím niečo viac alebo sa ozve viac ľudí, tak ti dám vedieť. Ak by si vedel ešte o niekom, kto by sa chcel pripojiť, tak daj vedieť :)

Kus kus

Ahoj, neviem o ziadnej skupine, ale pokial by sa take nieco naslo/zriadilo, tiez by som mal potencialny zaujem o ucast :)