Ako zatočiť s kruhmi pod očami

zuzi74

A taktiez treba dodrziavat pitny rezim.
V case medzi 15 - 19 hod. je vhodne zvysit prijem tekutin nakolko prave v tomto case su mocovy mechur a oblicky najviac aktivne.

kaya 55

Nakoľko máš 17 rokov by som do nejakých vážnejších zásahov nešla.To čo píše vitav je určite namieste. pretože kruhy pod očami sú buď stravou, problémom v tele ,alebo geneticky. Napríklad môj manžel má tmavé kruhy pod očami asi od malého bábätka . Súhlasím s vitav, že by som na to šla stravou a potom určite náplasťami pod oči - ale dlhodobejšie to používaj a dodržuj stravu, pretože tie výsledky sa nedostavia hneď. Chce to trpezlivosť.

vitav

Máš oslabené obličky. Máš nedostatok minerálov. To sa ti prejavuje pod očami.
Posilníš ich tak, že zaradíš potraviny bohaté na minerály - zeleninu prevažne tepelne upravenú, aby sa minerály lepšie sprístupnili počas trávenia a neobrusované obilniny. Zeleninu si pripravuj vždy čerstvú, obilniny môžeš ohrievať.

Minerály kradne z tela cukor - biely repný, ale i ovocný a med, tak ho nekonzumuj v žiadnej forme.
A obličky si drž v teple, nepi nič studené.

anabela89

ja som zatial skušala len rozne kozmeticke pripravky ako gelové naplasti pod oči so slnečnicou, našla som to na nete :-) .. no tak teraz testujem to :-) , ale silne sa obavam že skončím na tom ultrazvuku ..
idem si to kuk :-ň

Daduska13213

Ahoj, mne na kruhy pod očami veľmi pomohol ultrazvuk (-odkaz odstránený-) ... mám 22 rokov a neskutočne tmavé kruhy a už ma to veľmi vytáčalo, tak som si povedala, prečo to neskúsiť... a super =) ... kruhy už nemám =) dokonca, čomu som síce moc najprv neverila, ale odstránilo mi to aj škvrny =) konečne sa teším na leto bez make-upu =))))))