Ukoncit to alebo dat este sancu

Príspevok v téme: Ukoncit to alebo dat este sancu
Lea8419

Pekne popoludnie. Mam priatela ktoreho velmi Lubim len neviem ci to ma este vyznam kedze pri kazdej jednej hadke ma zasype urazkami. Stale mu davam sancu aby si ma zacal vazit ako svoju priatelku no Vsetko sa aj tak obrati proti mne. Uz mi je z tohto vsetkeho do placu no obavam sa, ze ak mu dam koniec dalsi uz len tak skoro nepride. Zacinaju ma chytat z toho depky no jeho Akoby to ani netrapilo. Je mu to asi zjavne jedno ci ma to Trapi alebo nie. Paci sa mi ako sa o mna Stara po kazdej stranke no Co z toho ked si ma nevie vazit. Velakrat som mu hovorila aby svoje slova krotil a nenadaval mi ako nejakej handre. Sice sa vzdy ospravedlni no urazky pokracuju dalej. Som uz z toho a nervy. Poradte z vasich skusenosti: UKONCIT TO, ALEBO MU DAT ESTE NEJAKY CAS ABY SA ZNORMALIZOVAL.

Matyo

Pokiaľ ty mu nenadávaš, ale on tebe áno, tak asi má nejaký problém so sebavedomím alebo je príliš veľký nervák a nevie sa ovládať.

6853572

ja viem asi presne o com rozpravas ale z tej z druhej strany, priznam sa bol som presne taky isty k svojej byvalej ak doslo na hadku, ale tou hadkou myslim poriadku hadku a nie len trucovanie, tiez som ju pourazal jak sa len dalo az kym mi to nezacala vykrikovat ale nie pocas hadky alebo rozhadanosti lebo to len vystupnovala, ale az ked bolo po vsetkom ked sme boli udobreni a rozpravali sa o tom, a urobila raz dva krat a ked prislo k zlemu tak opat som sa spraval tak isto az kym ma slusne povedane neposlala kade lahsie, a teraz uz viem ze do buducna si musim davat obrovsky pozor na svoje chovanie k zenam aj v takychto situaciach nie len ked je vsetko ok, vtedy tiez som bol vareny peceny, kupil kvety len tak, zobral niekam von, do prirody atd, len ked boli hadky, ktore vo vztahoch bezne byvaju tak soms a spraval hrozne, takze skus sa snim porozpravat a ked to nepomoze tak ho nechaj tak, a uvidis ze ten, ktory si ta bude vazit vzdy si ta najde:)

hankaK

presne tak, hneď to ukonči a pozbieraj si svoje myšlienky, zači najprv na sebe pracovať. Bez úcty nie existuje laska!!!

Lea8419

Problem ten ze on mi vynada za KAZDU malu kritiku. Napriklad ako dnes lebo sme sli vonku na prechadzku a mal na sebe tricko s hnedym Flakom. Okamzite som mu povedala nech to da dale a ide sa prezliect. Nesiel sa a este ma aj poslal do r... iny by sa mozno na Tom pobavili ale mne to v tu chvilu smiesne neprislo. a taketo vyrazy aj horsie pouziva stale. Predtym ma nazval aj sprostou a to len preto, lebo som sa ohradila ked na mna z nicoho nic zvysil hlas. Povedala som mu nech si hlas zvysuje na svojich kamaratov nie na mna. Pre taku hlupost som uz Bola u nho sprosta. A takto to dopadne zakazdym.

Lea8419

Deniska4453: pokec som uz zrusila no ak chces mozem ti dat moj Facebook. Tam som stale. Moje meno je tam Bublinka Nika. Som tam v cierno bielej pasikovanej mikine. Napis mi tam ok?

Deniska44533

Cau mala som podobny vztah nadaval a chcel sa len hadat asi ma neake problemy opytaj sa ho kazdy clovek sa dokaze zmenit aj moj sa zmenil ked sa mi zdôveril niekto ti povie ze utekaj no ja ti poviem vzdy je sanca bud si dajte prestavku a skuste to potom znova ak bude suhlasit alebo odid no neviem ako ste vy natom ak chces mozem ti dat moj pokec a mozme popisat otom vasom vztahu ja som si tymto presla a dopadlo to dobre. Ak ta ten chlap bije tak utekaj ak len ti nadava a hada sa tak ostan ak sa milujete no hlavne nedavaj na rady insich ale urob to podla seba. Neviem kde je chyba mozno aj u teba daj mi tvoj pokec pokecame.

karoséria

Ak tvoje sebavedomie závisí od chlapa, tak asi žiadne nemáš. Zapracuj na sebe, a potom choď do vzťahu. Kým to nezmeníš, pre každého budeš len kus chudery.

Lea8419

Hovori sa to lahko, no ukoncit to by pre mna znamenalo dalsie depky a utapanie v ziali tak ako aj pri poslednych dvoch vztahoch.