Trauma zo zneužívania

Príspevok v téme: Trauma zo zneužívania
anonimoooo..

Ahojte neviem ani ako to mám napísať. Mám 21 a robým v Nemecku. Mám koordinátora v strednom veku a zadal sa taký v pohode. Práve sa pristahoval tam isto ako som ja. Len o izbu dalej. Ja že si idem kuknúť film píše mi správu ako nejak som to nerozoberal. Že nemá film ja ochotný idem mu tam hodiť ale nemal kľúč tak som chcel cez mobil. A potom nejak že kukneme tam a že kúpi zajtra kľúča mu nahádžem tam filmi. No ok sme kukali a pomali ma začal zneužívať. Najprv uši a tak (som slabšia osobnosť a nevedel som čo robyť), potom neskôr mi išiel aj dole ja som mu odstrkával ruku len on neprestal. No skončil film a ja som odišiel. Mám z toho veľkú traumu ale určite o tom nikomu nechcem vravieť. Ale ani odísť mám tu aj mamu a prišiel som sem robyť aby som kus pomohol z finančnou situáciou. Ja sa teraz celý trasiem a neviem ako to mám brať. Som normálny chlap mám priatelku ktorú milujem nadovšetko. Ako sa mám vysporiadať s takýmto zneužívaním? Prosím poradte lebo neviem. Napíšem mu správu že ako si to mohol dovoliť či čo? Asi to urobýl ale som totálne mimo a mám z toho traumu. Vôbec som nevedel čo robyť :( Mal som strach aj zareagovať. Som mimo a aspoň tu sa zdôverím.

jajaa

objednaj sa čo najskôr u psychológa, lebo ak sa teraz nato vykašleš a povieš si, že áále však nato časom zabudnem....nezabudneš a bude to ešte tažšie spracovať to. a ty sa nemáš začo hanbiť.

bella21

Čo Ti na to odpísal?

Prekvapilo Ťa to, nečakal si to a k tomu ešte fakt, že Ty si mladý a on v strednom veku, že Ty si privyrábaš a on Ti dáva prácu. On bol vo výhode, vekovej i profesnej a zneužil to. Obávam sa, že v tom bude chcieť pokračovať, keďže videl, že sa bojíš a dovolil si to. Aj tvoj mail/SMS prezrádzajú strach - to, nech si to vymaže a že sa nič nestalo. Ty sa nemáš za čo hanbiť, ale on, takže nič nemusí mazať, a stalo sa. Aby to nevysvetlil tak, že aj nabudúce sa nič nestane, keď to berieš takto. Pevne sa rozhodni, že už nič také nedopustíš. Že radšej dáš výpoveď, ako by si mal znášať také zaobchádzanie. Ty sa nemáš za čo hanbiť, to ten šéf.

Traumu by mal asi každý. Možno sa vnútri hneváš na neho aj na seba. Odpusť jemu, že si to voči Tebe dovolil, aj sebe, že si nič neurobil zo strachu. Ale ak nechceš zradiť seba, už pri prvom ďalšom náznaku pokusu o niečo z jeho strany hneď reaguj a keď Ťa nebude počúvať, tak aj uteč. On má problém a Ty ho nebudeš v ňom podporovať a ešte seba traumatizovať. Pre neho si však pokušením, najmä ak si tak blízko vo vedľajšej izbe. Na noc sa radšej zamykaj. Ak Ťa nebude rešpektovať, nebudeš mať inú možnosť, ako si hľadať inú prácu, lebo táto nestojí za to.

anonimoooo..

Nechápem ako čo toto bolo? Ja som nevedel zareagovať ale prepáč nechajme to tak ja mám priatelku a som na ž.p. Neviem vôbec a som totálne mimo. Mám ako dosť. Správu si aj zmaž. Berme to že sa nič nestalo.

Toto som mu napísal. Ja som v traume.