Neviem ci viem este lubit

Príspevok v téme: Neviem ci viem este lubit
jatyonona

ahojte, ja uz neveim co so sebou. zamyslam sa ci vôbec "viem lubit". Naozaj som lubila - bola zalubena asi len raz do bývalého s ktorym som si potom prestala rozumiet. Teraz mam priatela, s ktorym boli zaciatky dost tazke, zacala som sa namotavat az som sa zalubila do neho len vsetko to zabil svojim chaotickym spravanim - hovoril mi ze nevie ci ma lubi a ze mysli aj na ine baby atd no a to znicilo vsetko co som citila vtedy. odlucili sme sa no potom sme sa znovu dali dokopy, mam ho rada, vztah medzi nami sa zmenil, teraz mam pocit ze on je zalubeny a ja nie, iba ho mam rada, neviem ci sa to da prehlbit, raz je to super ze som cela stastna ze som s nim potom zase naopak a rozmyslam, ci to je to spravne pre mna. teraz sa ku mne sprava ukazkovo ale znovu sa zalubit mi nejak nejde, neviem.....mam 29 a milovala som len raz a aj to nespravneho cloveka, je mi smutno z toho ze k nikomu neviem citit nic viac ako len kamaratstvo alebo len to ze ho "mam rada", laskou by som to asi nenazvala. Neviem ci som ochladla alebo je to sklamanim alebo co. A co sa tyka intímneho zivota, kedysi by som ani tyzden nevydrzala no teraz mi ani to nechyba. Prosim pomoc :( mam pocit ze som aj menej citlivejsia a nemam tolko empatie ako kedysi. :(

Nina.

V podstate si si odpovedala čiastočne aj sama - ešte si nestretla toho pravého človeka. A v dnešnej dobe väčšina ľudí stráca s vekom citlivosť a empatiu, lebo tento svet zabíja postupne v človeku všetku nevinnosť, dobro aj lásku.

michal555

Vies lubit len mozno to uz nedokazes pri nom po tom ako ta sklamal. Na zaciatku vztahu su vzdy pochybnosti ci je spravne si zacat prave s tymto clovekom, no ak by bol ten tvoj radsej ticho a upratal si to v hlave sam tak by to mohlo fungovat idealne.

Zazil som to iste co ty, ked som sa zalubil do baby, ktora potom vysla s tym ze by sa chcela vratit k byvalemu. Nevratila sa. Ale nas vztah to tak nastrbilo ze to co som citil pred tym som uz nikdy viac necitil k nej aj napriek mojej snahe.

uhm

Vies. Len sa podvedome chranis. Trpela si, bola si zranena sklamana, bolelo ta to a stale boli. Preto sa bojis dalsieho mozneho sklamania. Dovera viera sa tazko opatovne ziskavaju v nieco-v niekoho spat, lebo je tam pritomne riziko z mozneho dalsieho sklamania sa. Ale nadej je vzdy. Chce to len cas a najst cloveka, ktory si ziska tvoju doveru lasku city a nesklame ta. Tazke no nie nemozne