Som vo friendzone?

Príspevok v téme: Som vo friendzone?
michal555

Pytam sa ako chlapov tak aj zien co si myslia o tom? Zacal som randit s jednou kockou, myslim si ze mame za sebou dalsie vydarene rande, na konci ktoreho som si overoval ci by sla von. Usmiala sa a povedala ze mozme ist von, ale s dodatkom ze ak sa chcem takto stretavat ze by to videla zatial na kamaratskej urovni. Zatial som na nic netlacil, citim ze je dost hanbliva tak som to nehnal do bozkov. Zatial iba na rozlucku na lice. Co si myslite, zaradila ma do friendzone?

michal555

@miki26 ja som toto s nou nepreberal, spytal som sa tu. Ona to spomenula sama od seba ked som si s nou dohadoval dalsiu schodzku. Je mi jasne ze jej sa nemozem pytat na com som, ako to vidi, ani hovorit o svojich pocitoch takto skoro, atd. To co vravis mi dava zmysel a stotoznujem sa s tym ako to vidis.

@kafe pozname sa dlhsie, vedel som vela o nej uz pred tym ale az teraz sme sa zacali stretavat s tym ze mne sa zdala fajn uz pred tym, chcel som si to potvrdit tym ze budeme iba my dvaja spolu a teraz by som ju rad spoznal viac a mozno to casom posunul dalej. Viem ze si vyberam a aj si vyberam! :D Nemaj strach, tiez viem odmietnut zeny o ktorych som vedel ze by to nemalo zmysel a buducnost :) Nemyslim si ze by som mal problem so sebavedomim, i ked si uvedomujem ze je priestor na zlepsovanie je aj v tejto oblasti. Ale vdaka za nazor.

kafe

michal, a ty tú kočku aj poznáš alebo ste sa videli druhýkrát v živote? Nezabudni, že si VYBERÁŠ aj ty, nie len ona. A pokiaľ už máš za sebou viac odmietnutí, chce to trochu zapracovať na sebavedomí - že vieš čo ponúkaš, si fajn chlap a vieš že nájdeš kočku čo to v tebe uvidí a ocení to. Ak to neni táto, bude iná.

miki26

Poopravím ťa trochu v poslednom príspevku. Zbytočne riešiť ani ona sama nevie to ešte, či to môže fungovať. Zatiaľ si jej nedal absolútne nič z čoho by sa mala cítiť paf a samozrejme iná odpoveď byť nemohla. Raz som sa len zo srandy spýtal na niečo slečny, ktorú až tak veľmi som nechcel,ale chcel som sa niekde posunúť v budúcnosti a bolo to fakt moje rande s druhým dievčaťom, s ktorým som išiel. Na 4 základné otázky som dostal odpoveď: "Neviem, netuším, možno, neviem". Čiže tak pýtať sa a vyzvedať čokoľvek, keď nič do toho nedáš je zbytočné:D Iné odpovede byť nemôžu.

Inak na úvodných stretnutiach je to skôr o sympatiách, reči tela ako príťažlivosti. Obe strany sa oťukavajú. Pokiaľ každé stretnutie dáva svoj význam a posúva sa dopredu tak šanca je tam určite.

Ženy si potrpia väčšinou na to, aby išlo to dopredu a každé stretnutie by malo niečo priniesť, pokiaľ ju chceš ako partnerku. V duchu ženy to zvyknú očakávať. Keď to nejde žiadnym smerom a stojí to na mieste tak bohužiaľ.

michal555

dakujem za nazory. Po pravde som ale z toho este viac zmateny ako pred tym ako som sem napisal. Asi fakt najlepsie to vie iba ona sama. Rozum, okolnosti a to co som z nej vycitil z tych stretnuti mi vravia aby som sa nikam neponahlal a dal jej cas. Ale skusenosti z predchadzajucich stretnuti mi vravia ze som mimo hry. Ved uvidim ako sa to vyvinie.

denná sova

buď rád že ide nato pomaly, také dievča si váž nie ako tie čo nohy roztiahnú hneď na prvom či druhom rande.

0vecka

michal555 ja by som na tretom zatlacil a ak to nevide tak to zu neriesil... akoze ono je mozne e by sa ti ju podarilo aj tak dostat ale imho je to privelka namaha ...

stalesomtoja

Súhlasím s De. Je to tak. Ľahká korisť nie korYst by som skôt zvažovala v súvislosti so sexom. Ale taký normálny bozk na ústa na prvom rande, je ok.

Ja ako žena som hneď po prvom stretnutí ako to bude medzi mnou a mužom. Ak som si sním sadla povahovou a fyzicky ma priťahoval a bolo to vzájomné a cítila som to aj z jeho strany, tak aj, keď som bola hanblivá, dávala som mu nejaké náznaky, aby to posunul ďalej. Moja skúsenosť: Sadla som mu na kolená a on ma pobozkal. Neskôr mi aj povedal, že nebol si mnou istý, myslel si, že to chcem ukončiť, ale dala som mu ten signál a on už spontánne konal.

No a ak ma nejaký chlap fyzicky nepriťajoval, tak som žiadne náznaky nedávala, aby to mohol nejako posunúť ďalej.

Koľko máte rokov?

0vecka

De kedy zenske hovorili tak ako to je? ak to bolo druhe rande kludne moze byt ze nechce byt lahka koryst alebo vyerat ako stetka....

De

Telesna pritazlivost je klucova, bez nej budu kamarati vzdy iba kamaratmi. Ked sa daju dokopy dvaja kamarati, ktori sa pritahuju iba dusevne, NIKDY z toho nebude plnohodnotny vztah so vsetkym co k tomu patri. Obidvaja sa musia vo vztahu citit AJ TELESNE pritahovani navzajom. Musis mat chut druheho pobozkat, objat, dotykat sa, tulit sa, sex, atd. A tuto telesnu lasku (chemia) NIJAKO VEDOME NEOVPLYVNIS. Bud to tam je, alebo to tam nie je. Aka je asi pravdepodobnost ze ak tuto telesnu pritazlivost k niekomu jednoducho necitis, ze sa zrazu len tak z nicoho nic objavi ? Urobte si prieskum na forach kde sa tema pociatocnej pritazlivosti riesi; drvive % zo zien pise ze ak na zaciatku neciti ziadnu pritazlivost, tak to ostava v rovnakej rovine na stalo a k dotycnemu necitia nic ani po dlhom case, hoc po dusevnej stranke si rozumeju.

Ak by si tu zenu z rande telesne pritahoval, urcite by sa nechovala tymto sposobom ze "zatial iba kamarati" - to fakt znamena iba nieco take: "sorry, nepritahujes ma ako muz ale si v pohode ako clovek, mozme sa este niekedy stretnut."

V konecnom dosledku ide o to:

Na dusevnom/povahovom porozumeni je mozne vedome pracovat, rozvijat to a zkvalitnovat to - pokial na tom obaja vo vtazhu pracovat chcu.

Na telesnej pritazlivosti nie je mozne vedome pracovat.

Cize ja by som sa sustredil skor na niekoho kde existuje vzajomna telesna pritazlivost a zaroven kde ste obaja ochotni pracovat na osobnostnej stranke potrebnej pre prakticky zivot.