Čo sa deje na firemných večierkoch a podujatiach?

Príspevok v téme: Čo sa deje na firemných večierkoch a podujatiach?
frajerjej

Mám priateľku, chodíme spolu 4 mesiace, ona pracuje v jednej firme a tento víkend ide na jedno ich firmou konané podujatie na firemnej ubytovni v rekreačnej oblasti. Idú na poobdie až do neskorého večera. Čo sa deje na takýchto podujatiach? Mám obavy aby ma nepodviedla lebo má dosť mladých kolegov a ona je pekná a príťažlivá aspoň pre mňa. Ako viem že má ma rada ale alkohol a zábava robí uvolnenú atmosféru a deje sa aj to čo človek nechce. Ako tí čo chodíte na takéto firemné akcie čo sa tam deje, ako to prebieha? Ona ma upokojuje že nebude piť len symbolicky ale čo ak budú piť vo veľkom tí muži a budú si k nej dovoľovať a obťažovať a vábiť ju?
Ďakujem za príspevky vaše vopred

Prezyvka055

-_- -> no vidis tak sa daj tu so zakladatelom temy dokopy a je vybavene :D on bude mat to co hlada aj ty. win

-_-

No praveze ja by som bola rada keby mam takehoto chlapa, ktory sa o mna takto zaujima :) aspon viem ze ma skutocne miluje.

miruska01

ako sa to hovori? ze prilezitost robi zlodeja? myslim ze co sa tam udeje tam aj zostane a ty sa o tom ani nedozvies. Nemas navyber len jej verit

spring

To co robis ty jej, mi robievali rodicia ked som bola mlada.. Keby mi to mal robit partner tak ho poslem do riti.... si precitaj po sebe este raz co pises..slubila ze pojde domov do polnoci a prisla po polnoci???? no to urcite za tu polhodinu co prisla neskor sa stihla vychrapat s kolegom!! ... Len pokracuj v tom byt ako ziarliva zenska a bud ta necha, alebo ta keden den z trucu podvedie...

Anton,.

Tak na posedeniach byva zvycajne taky ruch a hluk nielen z hudby ale aj vrava ludi robi svoje a cim viac ludi tym rusnejsie takze fakt nemusela pocut ze jej zvoni mobil a to ze zabudla kolko je hodin je tiez mozne z toho ze bola tam dobra nalada a zabava a vtedy clovek zabudne ze cas tak rychlo bezi. Zase nebude domyslavy ze ta hned s kolegom nejakym podviedla. Ono mi tiez mame pekne kolegyne v praci ale ja vobec nemam chut si nieco s nejakou zacinat a mat pletky na pracovisku. Kolkokrat mi sme mali vypite na takych posedeniach a vyletoch s kolegami a nic sa nedialo vazne, nejake objatia a pusy boli ale nic to neznamena. Je to viacmenej zo zabavy.

frajerjej

Tak sa ozývam opäť aj keď s odstupom času ale nedá mi to tak predsa. Šli tam v piatok podvečer s tým že tam strávia niektorí aj noc a vrátia sa až v sobotu ráno domov. Ona mi sľúbila že sa vráti späť ešte v piatok v noci(pozn.nebývame spolu). Lenže keď som jej volal v noci okolo jedenástej tak mi nebrala a zavolala mi až neskôr o pol jednej že čo som chcel. Na otázku prečo mi nedvíhala tak vraj nepočula že jej zvoní mobil lebo tam bolo bujaro, smiech..hudba..
Mám jej veriť lebo mám z toho pochybnosti či mi neklame a už len to že mi sľúbila že sa vráti domov ešte pred polnocou a ona sa vrátila až po polnoci. Vraj sa zakecala a zabudla koľko je hodín. Hlavou mi blúdia všelijaké myšlienky doteraz. Ako zistím že mi klamala?

adr1a

Tak ja som uz bola na XY akciach z roznych firiem a podnikov. Boli aj take akcie ze i 2dni trvali. Pozri, vsetko zavisi od konkretneho cloveka. Ja teda pijem minimum, este som nikdy ani opita nebola a myslim, ze to je ubohy pohlad na spitu zensku. Ani nefajcim, ani nehulim. Prilezitostny sex tiez nie je nic pre mna. Ano, vyzera to rozne na takychto akciach. Od alkoholu, taneckov, sex.orgii az po neviem co (drogy adrenalin) a ine. Ale ako hovorim, vsetko zavisi od konkretneho cloveka. Keby chcela tak ta podvedie kludne aj pocas bezneho pracovneho dna cez prestavku ci priamo pocas pracovnej doby. Takze k tomu by nepotrebovala firemnu akciu, vecierok. Ja som zvacsa "povinne" na taketo akcie aj sla, ale pri najblizsej vhodnej prilezitosti sa z tade aj vyparila a sla radsej domov.

Mia49

Môj priatel?sme spolu 3 rok .na začiatku vzťahu ma podviedol na fir.akcii v krásnom hotely v kúpeľni ,prišla som nato o rok a pol vďaka fb ako si s ňou spomínal ako im bolo fajn .....odpustila som mu ,ale veriť mu neverím co sa týka prace ,nemôže na chaty a dovolenky z prace a žiaľ bohu sam si dal take podmienky len aby so mnou bol ,ked ma ju nejaké akcie moze tam ísť ale musí vziať aj mna a tak radsej nejde ani on !!!lebo vie ze tie ku.... Co tam s nim robia by dostali naložené ked by som si vypila :) čiže u nás je jediným riešením jeho odchod do nového zamestnania ,ktoré je v nedohľadne ....okrem toho nám vsetko klame super ale co sa týka prace ta je u nás tabu ,,,,s kamarátmi chodi po vonku na pivko,chaty a pod .....ale co sa týka tej firmy uz akoby tam skončil