Bolesť zo straty milovaného a neschopnosť vyplakať sa

Príspevok v téme: Bolesť zo straty milovaného a neschopnosť vyplakať sa
Severka

Ahojte ľudia

Zomrel mi dedko a ja som zabudla plakať. Veľmi som ho milovala. Už od malička sa ku mne správal ako otec. Veľmi som sa na neho naviazala. A keď zomrel od tej doby akoby mojim telom prešiel šok či čo, nejde to uvoľniť. Ja nechcem dusiť v sebe emócie ale nemôžem plakať.

Nešla som ani na pohreb. Keď pred troma rokmi som išla na pohreb babke tak som tam odpadla a mala som aj problémy so psychikou a skončila za následok toho v nemocnici. Vidieť svojim milovaných na poslednej ceste ako ležia v truhle a len sa na nich pozerať. Ja na to nemám silu. A potom vidieť ako truhlu dávajú do zeme a hraje smutná hudba a spieva sa veľmi smutná pesnička. Ma chytil záchvať plaču až taký, že som nevedela keby mám prestať. Teraz mám opak.

Stále mám poslednú spomienku, kedy som dedka naposledy videla a kŕčovito som ho objímala. Stále mi hovoril, že dlho nebude žiť. Ale ja som tomu neverila a nechcela som to počuť.

Nemal nemajú smrteľnú chorobu. Mal len cukrovku 2 typu a mal to od narodenia a dožil sa 91 rokov. Ale pred dvomi rokmi mu nebolo nič.

Viete veľmi to boli. Neviem čo mám robiť. Vždy ma to tam ťahalo ale nešla som.

Vy ste sa ako dokázali vysporiadať so smrťou svojich milovaných?? Ako ste sa vyplakali a bolo vám lepšie?

adka....

Severka ja som prezila to iste ako ty ,umrela moja zlata babicka moja druha mama ,nebola som pri nej ked umierala a ani napohrebe som nebola,lebo by som to nezvladla .Nevedela som plakat ja som si myslela ,ze sa zblaznim. Potom to nejako prislo a po tyzdni ma to polozilo a plakala som cely den ,konecne sa mi ulavilo ,neboj cas vsetko zahoji a bude ti lahsie na dusi len to chce cas .Drz sa moja.