Cholericka neskutocne

Príspevok v téme: Cholericka neskutocne
Alzbetka179

ahojte, som neskutocne cholericka,, vsetko ma vie vytocit do nepricetna..

Ked si robim svoje veci, sama tak je vsetko v pohode,, ale akonahle nie je nieco ako ja chcem alebo ako si to predstavujem, tak vzblkneem a hrozne kricim.. mimo toho som ako mila, zabavna ,, len ked nieco s niekym riesim, tak mam neskutocne nervy a mam chut byt sama.. deje sa to doma, prii nejakom ukladanii vecii,, alebo v skole, ked mam robit nieco v skupine.. proste citim v sebe tak trosku "diktatora",,a je to hrozny pocit, lebo nechcem byt taka ale proste som aj ked s ato snazim kontrolovat. O frajerovi ani nesnivam, lebo viem, ze by ma proste vo vsetkom vytacal,, lebo cim viac mi na niekom zalezii, tym viac chcem aby boli veci podla mojich predstav:-D ,, takze ak sa bavim s niekym kto mi je tak nejak ukradnuty, tak som zase fakt fajn.. cize, prosim velmi aby ak niekto vie, nech mi povie co robit, ako byt v pohode a v klude,, alo mysliet aj na druhych nazory a vkus? Dakujem moc.

Mesačný princ

Ono všetky vlastnosti, či už vrodené alebo získané sú darom!

Len vieš ako to je aj oheň je dobrý sluha ale zlý pán.

Jednoducho sa musíš začať ovládať, a pochopiť svoj dar.

Cholerici sú vynikajúci v práci, kde je potrebné dosiahnuť maximálny výkon za krátky čas, skús bojové športy alebo nejaké spolky, kde by si sa mohla s niekým len tak bezcieľne pohádať.

Naučíš sa svoj dar ovládať, využívať ho jedine vtedy, ak ho pochopíš a len pri interakcii s ľuďmi.

Dôveruj mi, všetky vlastnosti, ktoré človek má sú na niečo dobré, len ak dáš malému dieťaťu do rúk zápalky a ono ich predtým nikdy nevidelo, tak to nemusí dopadnúť dobre.