Mám depresiu?

Príspevok v téme: Mám depresiu?
Katta

Zdravím,
mám 23 rokov. športujem 4-krát do týždňa. Mám prácu.
lenže niečo sa pokazilo.
chodievam cvičiť pretože je to jediná činnosť ktorú mám rada. Ale aj to cvičenie musí mať nejaký dôvod prečo cvičím. Ja cvičím rada už dlhšie, a stále som si pripomínala prečo cvičím, čítala som si na webe všetko čo sa ohľadom športu týkalo. či to bola strava, alebo ako sa majú správne vykonávať cviky a podobne.
ale teraz nemám chuť si to pozerať, či čítať. Nemám tu chuť do toho sa pozrieť. Ako keby to vo mne vychladlo.

Netýka sa to iba športu. Ale aj práce. V práci nie som spokojná. Hľadám si novú,ale ako keby som už prestala veriť že ju nájdem.
Doma to tiež nieje veľmi ružové. Nemám sa s kým porozprávať o tom čo mi je. Vlastne kto by chcel? som v poslednom čase dosť výbušná, smutná, náladová a to sa mi nikdy, nikdy nestalo.

Ja som bola stále usmiata, spoločenská, milá ku každému-
a teraz? Neviem čo je to som ňou.
a ešte niečo veľmi veľa sa potím aj keď nič nerobím. Je mi z ničoho nič teplo. Neviem čím to je či to niesu náznaky k depresií.

Chcem ešte napísať to, že doma mi to už dlhšie išlo na nervy. Stále dokola to isté neznesiem to už. Chcem sa toho zbaviť ale neviem ako.

Prosím o rady. ďakujem

Tomas12345

Kocur2 :

Nevieme jednoznacne povedat ci život má alebo nemá zmysel. Možno život zmysel má, pretože možno sa v tomto živote za dobre odžitý život dá získať posmrtný život.

Kocur2

Poviem ti tajomstvo, ale nikomu ani slovko. Zivot nema zmysel! Zmysel zivota je len sebaklam ludskej rasy. Pozri sa ako sa ludstvo chova k sebe navzajom, k ostatnym zvieratam a k prirode. My sme rakovina tejto planety. Tak o akom zmysle zivota sa tu bavime?

Tomas12345

Rozmyslas nad zmyslom zivota ? Myslis si ze si nenasla zmysel zivota ?
Tak my potom napis na tomas55555@centrum.cz pomozem ti :)

Cliattsi

Skús napísať čo sa deje doma. Tiež ma zaujíma to, či si moc vyčerpana, unavena, demotivovana a či sa často zamyslas nad zmyslom života. A čo tvoje vzťahy s inými ľuďmi? Prestalo ťa to s nimi baviť? Už nechodíš medzi ľudí? Máš nedostatok motivácie? Nie si náhodou na seba príliš náročná? Aké stresy prežívaš? (aj v práci) To by ma zaujímalo. Ja som voľakedy mal depresiu. Ešte ma zaujíma, či sa náhodou neobjavil u teba strach z ľudí.

nnnuuu

Nemusí to byť depresia, skôr ťa to jednoducho prestalo baviť. Prečo by malo niekoho baviť robiť celý život, že? Či už je to šport alebo čokoľvek iné. Možno ťa to časom začne znovu baviť, aj to je možné. Asi si v stave pretrénovania, že už ti je všetko jasné, tak je jasné, že je to nuda:-)