Hladam kamosku Kosicanku

Príspevok v téme: Hladam kamosku Kosicanku
Ararat

Ahoj,som Kosicanka(byvam v centre),tiez si hladam touto cestou kamosku,osobku. Nemam tu fakt nikoho :(.. :) Mas rada prechadzky,rada vtipkujes..nakupy,pokec,kavicku atd. :) (som butlava vrba)
Mam 20,nefajcim ani nepijem..len pre info. :)
Nehladam niekoho,kto zije pre Facebook alebo instagram!! (selfie a pod. veci)NIE!
Chcem sa realne spoznavat a kamaratit :)
Nehladam ziadnu flakacku,hladam dobre dievca,mudre..od ktorej sa este mozem priucit :)
Ak mas zaujem,cakam na Tvoju reakciu,tesim sa na Teba! :)

Ararat

Ahoj ,,Natalia-7”:)
Dakujem ti velmi pekne za necakanu ,,obranu”. Vazim si to,naozaj.
Dnes ludia maju velmi skreslene predstavy..a toto je toho uplnym dokazom.
Napis svoj e-mail. Mozme popisat,Ja budem velmi rada :) Skoda ze si tak daleko :(ale vacsinou to tak byva,ze spravny ludia...su od nas stale dakeko :( :)..este raz Diki! :)

natalia-7

mňa veľmi udivujú reakcie typu "takto nepíše 20 ročná" :-D a ako má písať 20 ročná? to predsa nezáleží od veku... určite bude inak písať 20 ročná, ktorá sa vzdeláva, číta knihy, možno aj prispieva častejšie takto do fór (aj to pomáha budovať si lepší písomný prejav) atď. a inak bude písať 20 ročná, ktorá ledva dokončila SŠ, knihu v rukách nikdy nedržala, chodila len chlastať, a podobne.. :-) čakať, že mladý človek sa musí vyjadrovať ako neandrtálec s množstvom gramatických chýb je názor plný predsudkov a škatuľkovania...

A zakladateľka - ja som zo západného slovenska, tak ti nepomôžem. ale držím palce aby si našla nejakú spriaznenú dušu - či už tu alebo v realite :-)

Ararat

A ,,Cupinkovi” chcem odkazat,ze nie kazdy mame bohuzial rovnake iQ a priority. Na svoj vek som proste vyspela inak to uz ani nebude :) Nie kazdy dnes uveri,..ze nie vsetci sme pokazeni!