pohlavná choroba?

Príspevok v téme: pohlavná choroba?
prtscrinsert

Dobrý deň všetkým, chcel by som sa vás opýtať jednu vec. V piatok bola priateľka na nejakej párty atď atď, v sobotu nedelu sme mali sex. V pondelok som sa dozvedel ze ma podviedla a od nedele mám na penise také bolestivé červené miesta, kúsok až do krvi. Myslíte si že to môže byť pohlavná choroba? A ak hej kde mám ísť na testy? Ďakujem

dristy

Lollka..mohla ho nakaziť a nemusela sa mu zveriť so všetkymi s ktorymi t*r*tkala počas ich vztahu... mozno bola s nejakym nakazenym pred 3 mesiacmi...

Salamistka

No ja by som jej v prvom rade dobre pri*ebala a dufam, ze uz s nou neplanujes zostat a plodit deti, ktovie, ci by to bolo vobec tvoje.

Lollka

No ak si s nou spal v nedelu a este v ten isty den si mal taketo problemy to nebude pohlavna choroba, to sa neprejavi tak rychlo. Skor ste asi mali divoky sex a si sa odrel. Ale neznamena to samozrejme ze ta nemohla niecim nakazit, len to sa prejavi neskor resp. niektore choroby sa ani nemusia prejavit tak za nejaky cas zajdi za lekarom alebo do labaku nechat sa otestovat.

Ernesto

zajdi k obvodnemu lekarovi a ten ta posle bud na urologiu alebo na venerologiu. ak si z mensieho mesta alebo sa s obvodnym uz dobre poznate a prekazalo by ti, ze ti chyba anonymita, tak zajdi rovno k urologovi a on ta bud da dokopy alebo ked je to pohl. choroba, tak ta posle na venerologiu. dufam, ze tie tragikomicke vymenne listky na slovensku uz neexistuju a mozes ist za odbornikom priamo.

Gerin

Tie deti ste planovali tento mesiac? Ci v tomto storoci? S predoslou babou si tiez spaval bez kondomu? S tou dalsou budes tiez bez kondomu?

malaver

"v piatok bola priatelka na nejakej párty.."

snád už EX ?!!! a nech ide sa postaviť niekde na výpadovku a robiť ku*r*v*u aspon zarobí... ked nemá problem nohy hockomu roztahovať...

prtscrinsert

tak nespávam s kondómom s ňou lebo sme dlho spolu už a plánovali sme deti čiže by ma ani vo sne nenapadlo že by to urobila ;)