boha aj s pavúkmi

Príspevok v téme: boha aj s pavúkmi
SpiderKiller3000

Zdravím, rozhodol som sa, ze idem bojovat s pavukmi aktivne. Zajtra ich upalim za ziva, ved mam plno sprejov a je tu aj zapalovac. Potom idem kupit levandulovy olej a par citronov a uvidime. Skusali ste uz nieco take? Ak ano co vam na ne zabralo najviac? Najlepsia volba mi aj tak pripada dat si na okna sietky a bude pokoj. Hrozne nieco. Si postavi siet, znicim mu ju a on flegmatik za dva dni si postavi na tom istom mieste novu. Neznasam ich.

sniperko

tie svine aa nedaju ani utopit vodou. Ked ich vo vani splachnem silnym prudom vody o par dni vylezu a su opat vo vani
Tazko ich zabit :D
Papuca je najlepsia zbran! :D

dalsi

ja dam vysavac na plny vykon, a s rurkou z bezpecnej vzdialenosti vsetky pavuky povysavam :D, potom si mozu spravit party vo vrecku :D
Mam uzatvaraciu klapku vo vysavaci, von sa nedostanu.

Juma969696

no, hej, asi v lete a na jeseň sa najviac množia. Defcon haha.
Mňa tiež malý jeden pavúk až tak nezaujíma, ani viac ak sú niekde inde v byte zalezené za nábytkom kde nechodím. Ale ich bolo viacej v kúpeľni a ja som mal fakt strach z nich aj keď viem, že chudátko sa ma to strašne bojí a uteká kade ľahšie. Ale nepatrí to do bytu, keď tak vonku pri okne niekde nech chytá mušky.

zuzi74

Tak ja som tych pavukov mala pozehnane v byte a nepomahali ani sietky na oknach:-) Teraz cez zimu som nasla iba jedneho, ale kdesi zaliezol...ved nech si beha, co ma po nom.

SpiderKiller3000

chemikalie som nepouzil. zatial. zobral som mätový a levandulovy olej (silicu) a zmiesal trochu s vodou. a postriekal som cely byt , aj tym pavukom na hlavy ale oni zase vyliezli akoby nic...vraj im to ma poriadne vadit. hahaha hadam nie, to je nechutne ze pocas spanku. s ohnom to moc neslo lebo zapalovac je slaby. ale nakoniec som urobil jeden riadny ohen spolu so sprejom a chudaka pavuka to zhodilo z tej pavuciny a neviem kde teraz je. asi je zas inde. pri okne a dveriach mam citronove kôry :D tak hadam ked by chceli prist nove pavuky tak odidu radsej.

killerspider2

Sprejom ich nezabijes
Na nich ani kyselina nezabera
Ja som sa jedneho vo vani co bol pokusal zabit savom co som nanho lial a jemu sviniarovi to nic nerobilo
Smelo si behal po vani ako predtym
S tymi zapalovacmi bacha aby si nedopadol ako ten z ameriky co tiez to skusal ohnom a podpalil si dom minule v spravach to davali...

pedag

Ale keď budeš tie pavúky striekať sprejmi, tak maj aj nejakú šatku na ústach, lebo sa môžeš aj otráviť. Ja mám zase len pavučiny, ale pavúkov nikde. Ja neviem, kde sa podeli? Že by som ich pojedol počas spánku? Mal som aj pocit, že mi občas čosi behá po tvári.