Agresivita po zobudeni v noci

Príspevok v téme: Agresivita po zobudeni v noci
tomas_sz

Ahojte,
posledne mesiace mam problem. Ak ma nieco v noci uprostred spanku zobudi (napriklad maly syn), som nervozny, az agresivny. Ak je to syn, nakricim na neho, detto na partnerku. Som "nepricetny". V tom momente si neuvedomujem co robim, az po chvilke. Rano ked sa zobudim, castokrat si to vobec nepamatam, resp. ked si pamatam mam velke vycitky. V beznom zivote nie som vobec agresivny, nekricim, prave naopak - som uplny kludas... Nie je to tak stale, len proste su take noci. Stretol sa s tym niekto?

Omen

Tomas, ak máš možnosť, tak si usteľ inde. Tam, kde ťa nebude nič rušiť. Toto rob vtedy, ak si veľmi unavený a pociťuješ deficit spánku.

Preteba

Prez, nie som psycholog a mas uplnu pravdu v tom, ze mna ked niekto zobudi hocikedy v noci, som pokojna a pripravena pomoct, ked niekto potrebuje. Ked nemas vnutorny pokoj v sebe, tak sa to ukaze aj na spanku. Kazda spontanna reakcia Ti len ukaze, co v Tebe skutocne je. Na to nepotrebujes byt psycholog, staci sa zaujimat o ludi, nie o seba, aby si pochopil, o co ide.

Medea7

A neni agresivita nieco nahromadene v podvedomi, ze napriklad nemas nieco vyriesene, dokoncene, alebo sa na niekoho hnevas. Ja som bola agresivna ked som nieco nezvladala.

tomas_sz

Tak skusam to testovat, zatial sa drzim :) Odvtedy nic, aj ked bol maly zly v noci. Skusal som aj pit / nepit alkohol ci to nie je nahodou z neho, ale stale to bolo ok. Tak uvidime...

Prez

Preteba, jezis ty samozvany psycholog....v kazdej teme davas dristy. Byt agresivny po zobudeni neznamena nic ine, nez to, ze je clovek vytrhnuty zo spanku! Teba ked zobudia, si zrejme mily, zlatucky, krasnucky, dobrucky, okamzite vysmiaty a plny energie. Ale za to, ze to tak mas ty, sa to hadam nebude brat ako nieco normalne :D Ludia vo velkom byvaju po prudkom prebudeni ako besni a je to preto, ze mozog a nervy dostanu sok. Ja napriklad v spanku pocujem tak dobre, ze keby vedla mojej postele spadol spendlik, zobudi ma to. Moja priatelka nadava po prudkom zobudeni ako namornik. Je este v polospanku. Na druhy den ani nevie, ze bola poloprebudena....

Preteba

Takéto nočné výbuchy vôbec nie sú dobré a už vôbec nie normálne. Iba kvôli tomu, že je takých ľudí veľa, nemôžeme to brať ako niečo prirodzené. Zvlášť, keď si relatívne pokojná osoba. Niečo v sebe nemáš vysporiadané a to sa prejaví, keď sa neovládaš.

nicollette12

To je v pohode, tiez som taka... Moj partner velmi rad ponocuje a robi vselijake veci v noci, minule opravoval pracku :D a ked nieco nevie najst tak ma zobudi aj o 3 rano ze hlada nieco a nevie to najst, no vtedy ma chytia take nervy, aj som mu par krat vynadala do hnusnych slov a poslala ho do teplych krajin, ale co uz...a tiez si to kolkokrat ani nepametam rano, ak teda hned potom zaspim, niekedy sa mi od tolkych nervov ani neda a potom som este neprijemnejsia cely den :D takze podla mna to je normalne, nehladaj v tom nic zle, urcite to tak ma vela ludi